3. elokuuta 2013

HEINÄPELLOLLA

Viilenevää lauantaita kaikille! Niin se viikonloppu taas mennä viilettää eikä meiltäkään menoa ole puuttunut. Muutama päivä takaperin käytiin eräänä iltana inspiraatio valokuvailemassa ja päädyttiinkin läheiselle pellolle kuvaileen. Miten tuntuikaan juuri siltä "elovena tytöltä"- siitä mainoksesta, jossa kaunis pikku tyttö vaaleine hiuksineen juoksee hidaste versiona keskellä ihanaa kellertävää peltoa! Ainoa miinus että en ole vaalea tukkainen ja kaukana suloisesta pikkutytöstä :D Eikä kyllä päivän asukaan tuntunut yhtään omalta, mutta tärkeintä oli fiilis ja kuvailun into. Millaiset paikat kiehtoo teitä kuvaileen? Minkälaisista paikoista saatte inspiraatioita? Saa antaa meinaa vinkkejä esimerkiksi asioista joista tulee mahtavia kuvia tai paikoista vaikka Tampere alueella, missä kannattaa ehdottomasti käydä joskus kuvailemassa (: Lähdenkin tästä jatkamaan illanviettoa, palaillaan taas aamulla.
pps. kuvista huomaa tämän aidon tytön täältä silloin kun ei ole laittautunut ja tukka jotenkin :D nii ja huono vaatepäivä...

DSC09917 DSC09900 DSC09903 DSC09905 DSC09921 DSC09938
Kuvaus sessiot meneillään, tsiikatkaa nuo housut :D vähä kompuroitiin mutaisella pellolla!
DSC09923 DSC09920
Mentiin piilon kun lähellä menevällä hiekkapolulla meni ihmisiä, siinä ne housutkin sit meni :D
DSC09907 DSC09909-horz
Kiitos MINNA kivasta kuvaustuokiosta (; Ja H:lle kuvailuista!

8 kommenttia:

 1. ahahaha hyvät ilmeet mulla XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D molemmat niin edustavan näkösiä :D

   Poista
 2. Ihana jotenki sellanen hyvän tuulen postaus! :)) sai hymyilemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana (: Sun kommenttis sai mut hymyileen! Kiitos kovasti!

   Poista
 3. Kiva postaus :). Ei kai vaan menny viljat nurin D:? Tekisitkö joskus meikkipostausta tai jotain? Sulla on niin kiva blogi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti, ei ne pahasti :D siellä oli joku käynyt jo ennen meitä ni seurattiin vaan niitä jälkiä! Juu voisin vaikka joskus videolla toteuttaa jonkun, mä vaan meikkaan aika tylsästi ku en käytä ku muutamaa juttua mutta niistäkin voi olla jollekkin apua (: Hiusjuttuja teen mielelläni! Kiitos ihanasti kommentista, sait hymyn huulille (:

   Poista
 4. Hihi, ihania kuvia pellolla!! :)

  VastaaPoista