2. elokuuta 2013

HEINÄKUUN SUOSIKIT

Heipsan ihanaiset ja ihanaa elokuun alkua. Niin ne viralliset kesäkuukaudet meni, syksy häämöttää lähellä, koulut tekevät alkuaan ja lomat loppuvat, mutta ei todellakaan anneta sen masentaa. Otetaan ilo irti syksystä, töistä ja kouluista, nautitaan syksyn tuomista jutuista.
Heinäkuun suosikiksi nousi tällä kertaa myös muitakin kuin ostoksia, kuten paikkoja ja juomia. Heinakuussa tuli käytyä eripaikoissa kuvailemassa ja niistäkin löytyi suosikkeja. Löysin yhden lemppari juomani ja paljon muuta, etteköhän te voi ne nyt kuvista katsoa. Löytyykö teiltä heinäkuulta millaisia lemppareita? Mitä mieltä olette näistä? Nyt jatkan ihanaa siivousta ja palailen teille heinäpellon parissa huomenna (; Ihanaa viikonloppua kaikille!

DSC09823
Heinäkuun ehdottomasti lempi juomaksi osoittautui ihanan raikas mango-appelsiini mehu. En voi muuta kuin suositella, piristää ihanasti herkullisia aamupaloja.
DSC09833
Kuukauden alussa sain vaaterekin ja varmaan voittekin jo päätellä siitä, että lemppari vaatteethan ne siihen pääsevät/pääsivät roikkumaan (; Se osoittautui niin kauniiksi, että se ylsi yhdeksi lemppariksi viime kuussa.
DSC09834
Sain huoneeseeni ihanan hyllykön, joka lempilehtieni kanssa osoittautui yhdeksi suosikiksi omassa huoneessani.
DSC09870
Isomman postauksen järvellä kuvailuista saittekin jo muutama päivä sitten ja kyllä; järvi ympäristöstä tuli lemppari kuvauspaikka. Ihana!
DSC09977
Ja mikäs muukaan ihanuus voisi päästä mukaan listaan; kuin tämä sängynpääty! Tykkään tuosta vain päivä päivältä vieläkin enemmän. Se on myös saanut itseensä jotakin ihanaa pikku lisäosia, joista varmasti saatte lisää kuvia tulevissa postauksissa.

4 kommenttia:

 1. Mä olen kans haaveillut vaaterekistä, mutta meidän nykyiseen kämppään sellainen ei enää mahdu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaaterekki on kyllä aina mukana, ellei sitten käy niin että se ei mahdukkaan enää! Toivottavasti säkin saat vielä joskus (:

   Poista
 2. Tosi ihana banneri sulla :)))

  VastaaPoista