25. elokuuta 2013

DIY: OLESKELUTUOLI

Ihanaa sunnuntai iltaa kaikille. Toivottavasti ollaan nyt kaikki levätty ja kerätty voimia tulevaan viikkoon! Mun omaperäinen tapani levätä ei ole vain löhöillä sohvalla, katsoa telkkaria ja huokailla tylsille ohjelmille vaan minä pistin taas tänäkin viikonloppuna toimeksi ja toteutin uuden ideani käytännössä. Edellisen tuunaukseni voitte kurkistaa TÄÄLTÄ.
Äitillä oli toisenlaisessa käytössä nämä lavat jonkin aikaa, mutta nyt kun ne jäivät tarpeettomaksi päätti tämä tyttö laittaa tuumasta toimeen, lisää lautaa huoneeseen siis (; Tämän ihanuuden toteuttamiseen meni vaivaiset 10 minuuttia ja lopputulos on aivan ihastuttava!

DSC00326
Valitse itsellesi ja tilaan sopiva/sopivat lavat, itse hyödynsin nyt kahta pientä lavaa, oman mielen mukaan voi myös toteuttaa yhdestä lavasta ja tehdä toisesta selkänoja. Ehkä minäkin vielä teen niin (;
DSC00327
Lavat saavat jäädä juuri sellaisiksi kun ne ovatkin. En käsitellyt niitä mitenkään, kunhan kannoin parvekkeelta huoneeseen. Oman toiveen mukaan niitä voi myös hioo ja maalata.
DSC00328
Sitten vuorossa se inhottavin vaihe; tyynyjen ja päällisen valitseminen. Miten noinkin pieni asia sai kulumaan monia minuutteja ;D Koska lavat ovat puuta ja sen myötä myös kovat, mukavuuden vuoksi päätin laittaa paksun peiton tuohon päälle.
DSC00329
Lopulta selkänoja tuli muhkeista tyynyistä ja istuinosa sai pehmikkeeksi kutistuneen patjanpäällisen. Nyt lopputulos vaikuttaa täydelliseltä. Tarkoitus on siis jättää lavoja hiukan näkyviin, sekin tietysti oman maun mukaan.
DSC00331 DSC00332 DSC00333
Miltäs lopputulos vaikuttaa? Innostuiko joku toteuttamaan omaa oleskelutuolia?
Minä jatkan Bridget Jones:sin katselua ja painun sen jälkeen untenmaille. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3 Huomenna onkin luvassa jotain spektaakkelia nimittäin blogi täyttää 1 vuoden. Palaillaan siis synttäri kuulumisilla huomenissa.
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

4 kommenttia:

  1. Ompas hauska idea ja todella kivan näköinen! :)

    http://ellanooran.blogspot.fi/

    VastaaPoista