5. heinäkuuta 2013

TYYLI JOKA LÖYTYI BLOGISTA

Heipsan taas kaikki. Postaus into on niin huipussaan, että tekisi koko ajan mieli kirjoittaa teille jotakin, mutta kuvaaminen onkin sitten toinen asia... Tänään kuitenkin saatiin vielä hyvään aikaan napattua tämän päivän asua ja samalla tässä kerron miten ihmeessä otsikko liittyy tähän asiaan. Yhtenä "syys" iltana lueskelin seuraamieni blogien uusimpia postauksia ja havahduin eräässä blogissa; tuollaisen minäkin haluan! Luin nimittäin ihanan JENNAN UNDER MY SKIN -BLOGIA, ja sieltä se löytyi.

DSC09280 DSC09276

Jenna oli lyötänyt H&M:lta ihanan värikkään hameen ja yhdistänyt sen ihanasti mustaan paitaan. En löytänyt värikästä hametta, koska en sellaista etsinytkään vaan minä rakastuin Stocmannilla tähän yksilöön; ihana puna-oranssi hame! Hetken sitä kuitenkin jouduin pohtimaan, että onko se sittenkään minulle tarkoitettu asuvalinta, mutta kyllähän se oli ja on. Tänään se pääsikin sitten ensimmäistä kertaa käyttöön ja en olisi voinut olla tyytyväisempi.
DSC09277 DSC09278
Mitä mieltä te lukijat olette tästä? Onko teillä visiota, miten muuten tälläistä hametta voisi käyttää? Onko teillä tälläisiä?
Meillä on täällä meneillään sellanen eläinsota, että ei oo koskaan ollutkaan. Kotona ollaan nyt pari päivää vain minä ja P + 2 tervettä koiraa, 1 polvileikattu koira ja 1 kani! Kani on niin arka, että haluaa olla vain häkissään, Niilolla leikattiin polvi keskiviikkona ja se joutuu kulkemaan sellainen tötterö päässä ja sitä saa koko ajan vahtia, että se ei hypi mihinkään! Pian tää tästä helpottaa... palaillaan taas pian!

8 kommenttia:

 1. missä vastausvideo:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee varmaan huomenna, kunhan saan sen toimimaan vielä (:

   Poista
 2. jee okei:) ihana hame muuten!:)

  VastaaPoista
 3. Haha itse ostan aina hameita mutten osaa käyttää.. Ehkä nyt tsemppaan!!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ihana! Mä kans pitkää mietin noita mutta nyt onneks uskalsin kokeilla, ihan mahtava ja viilee kesäasu (:

   Poista
 4. Oikein ihana hame =) Sopii tosi hyvin =)

  VastaaPoista