21. heinäkuuta 2013

TAMPEREELLA TAPAHTUU ELOKUUSSA


DSC09554
Heipsan kaikki ihanat siellä ja nyt kuulolla kaikki sisustuksesta kiinnostuneet! Tampereella järjestetään tänäkin vuonna hämeenpuistossa antiikki-sisustus-lifestyletapahtuma, joka kokoo paikanpäälle ihania myyjiä mahtavien tavaroidensa kanssa. Paikan päällä on rento tunnelma, mahtavaa tavaraa, uusia tuttavuuksia ja paljon upeaa nähtävää.
DSC09553
Niin kuin ylemmästä kuvasta saattaa lukea, vieressä on myös aito suomalainen ruokatori. Ensin massut täyteen ihania herkkuja, hieman kotiin viemisiä ja sitten shoppailla vielä ihanaa piristettä omaan kotiin. Miltäs kuulostaa? (;
DSC09556
Tapahtuma on siis elokuussa; lauantaina 17 päivä klo 11-18! Jos yhtään kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti tulla poikkeemaan, voin suositella tuota tapahtumaa lämpimästi!
Itse olen myös tuon koko tapahtuma ajan paikalla myymässä meidän puodin tavaraa, joten minut sekä meidän tuotteet ovat tuolla näytillä (: Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle! Tehdään yhdessä tuosta tänä vuonna vieläkin ihanempi <3

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit kuulostaa kivalta tapahtumalta! Harmi etten pääse tälläkertaa käymään mutta hyvä tietää että tollasiakin järjestetään.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluna pitäisi olla uudestaan tuollainen tapahtuma jossain muualla, ehkä sillon pääsisit sinäkin (:

      Poista