17. heinäkuuta 2013

KESÄKUUN SUOSIKIT

Heipsan ihanat siellä <3 Saitte taas kerran niin hymyn huulille kun katselin noita ihania kävijä määriä ja huomaan todella, että jaksatte käydä päivittäin seurailemassa! Kiitos ihan jokaiselle, ootte parhaat lukijat IKINÄ <3
Kesäkuussa tuli tosiaan käytyä vähän alennusmyynneillä ja saatua sieltäkin paljon uutuuksia ja ihanuuksia teille esiteltäväksi, mutta nyt ajattelin koota teille kesäkuun suosikkini, sinne mahtuu joukkoon vaatteita, asusteita, sisustusta ja paljon muuta. Voisin vähän tarkemmin (ja ennen kaikkea lyhyesti) selittää jokaisen kohdalla, että miksi siitä tuli suosikkini tässä kyseisessä kuukaudessa.

DSC09370
Persikan väri nousi ihan mun suosikki väriksi tänä kesänä ja varmasti on vielä pitkään. Tämä neule löytyi alennusmyynneistä ja onneks; tämä on yksi mun lempi neuleista, joka käy niin kesällä kuin talvella. Neule on tehty löysäksi malliksi, joten se käy ihanasti kaupungille ja kotioloihin.
DSC09374
Lontoosta saakka ostamani keltainen huivi myös päätyi suosikeiksini kesäkuussa. Huivi on silkkistä materiaalia, joten se on ihanan kevyt ja niin kuin huomata saattaa, se on "läpinäkyvä". Värinä ihana ja käy niin monen yhdistelmän kanssa ja piristää ihanasti tavallisia värejä.
DSC09389
Pitkään minulla nuo parhaat hajuvedet ovat olleetkin, mutta kesäkuun aikana ne nousivat taas ihanasti pintaan. Miss Dior Cherie on ollut jo pitkään mun suosikki tuoksu eikä tule varmaan koskaan häviämään, en tykkää liian voimakkaista hajuista, joten tuo on hyvä siihen. Uudeksi lempparikseni nousi Versace:n hajuvesi, suosittelen molempia oikein lämpimästi!
DSC09390
Alennusmyynneistä muutamalla eurolla ostettu pitkä kaulakoru pääsi myös listan kärkeen. Se vain on osottautunut hyväksi melkein missä tahansa asusteessa ja varmasti tulee olemaan kovassa käytössä.
DSC09396
Löysin alennuksista myös paidan, missä on kultaiset napit edessä. Tykästyin paitaan heti ensisilmäyksellä ja se onkin ollut jo nyt kovassa kulutuksessa. Pienet yksityiskohdat piristävät vaatetta aina niin kivasti, että ne eivät välttämättä tarvitse mitään muuta lisäksi.
DSC09398
Pienen epäröinnin jälkeen ostin myös Glitteristä mukaani huulikiillon missä on myös kosteuttava rasva samassa. Tuo ei todellakaan ole liian "blig blig" vaan ennemminkin menee huulirasvan korvikkeena, samalla antaen ihan pienen värin huuliin. Todella ihana ja ennen kaikkea pelkkä ruusu olemus teki siitä syötävän suloisen.
Tässä olivat minun TOP 6 kesäkuulta. Mitäs te tykkäätte? Haluatteko jatkossakin tälläisiä; kuukauden suosikit -postauksia?
Tämä tyttö suuntaa nyt lämpimän peiton köllimään ja toivottaa teille ihanaa alkavaa torstaita! Halit teille kaikille, ootte mahtavia lukijoita <3

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Aivan ihana toi keltanen huivi:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. rakastan sun blogias, jään seurailemaan ! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos suuresti kaimaseni, piristi todella ihanasti nähdä uusi seuraaja joukossa! Tervetuloa ja toivottavasti tykkäät myös jatkossakin (:

   Poista
 3. En oo missään vaihees sanonu sua huonoks blogaajaks. Sori jos nyt oltit ittees,halusin vaan huomauttaa että huomaatko itse että kopioit.Mutta jos se on kaikille okei niin ei se mitään,kullakin tyylinsä ,älä ota liikaa ittees en kuitenkaan mitenkään hyökännyt sun kimppuun,huomatin vain asiallisesti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks kauheesti myös sulle, sain samaan aikaan tietää erään toisen ikävän asian ja tunteet oli tosi pinnassa! Tarkoitus ei ollut sanoa tolleen!

   Keskusteltiin Jennan kanssa tänään aiheesta ja hän kertoikin heti oman mielipiteensä asiaan (: Hänen mielestään en matki häntä ja niin kuin jo aikasemmin sanoinkin niin sattumaa tuo oli että kirjoitimme samasta aiheesta! Asiat on nyt kuitenkin loppuun käsitelty ja pahoittelun sulle vielä kauheesti! Oon välillä aika äkkipikanen ja olisi pitänyt odottaa muutama tunti ennen kuin aloin vastaamaan kommentteihin (:

   Toivottavasti vielä jatkat blogini lukemista niin kuin ennenkin (: Anteeksi!

   Poista