25. heinäkuuta 2013

KESÄAAMUN INSPIRAATIOT

Ihanaa Torstaita kaikille <3 Se ois taas viikonloppu pian edessä ja mahtavia kesäilmoja, aikaa siis tuunailla lisää uusia projekteja (; Hiljaisuus blogin puolella johtuu täysin siitä, että sain eräänä iltapäivänä päähäni alkaa toteuttaa jo muutaman vuoden päässäni ollutta ihanaa ideaa ja nyt se on valmis, pientä silausta vailla, mutta tästä saatte postausta myöhemmin tällä viikolla. Esimakua kuitenkin saatte viimeisestä kuvasta.

DSC09587 DSC09585 DSC09588
Halusin tulla teille vähän aamun virkistykseksi jotakin pientä ja jakaan teille kolme kuvaa joista tämän aamun inspiraatiot on koostunut. Enemmän näistä pienistä projekteista saatte tietää tässä päivien aikana. Sisustuksesta kiinnostuneiden kannattaa ainakin olla valppaina (;
Muutama pikku muistutus/huomautus; blogilla on nyt oma twitter tili. Sinne päivittyy jatkossa instagramin tyylisesti pieniä päivityksiä kuvien kera. Linkitän jatkossa sekä facebookkiin että twitteriin linkit postauksien loppuun, joten ei paniikkia jos juuri nyt et kumpaankaan halua tulla mukaan. Pääset sinne myöhemminkin (:
Nyt pyrähdän postiin ja siitä aloittamaan seuraavaa pikku ihanuuden tuunailuja, että saadaan sekin mukaan kuvauksiin viikonloppuna. Aurinkoista Torstaita kaikille (:
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON TWITTER

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti