10. kesäkuuta 2013

WEEK 23

Otetaampa taas puolikas askel takaisin menneeseen viikkoon ja mietitään, mitä kaikkea siihen sitten mahtui. Viime viikko oli ensimmäinen lomaviikko, siihen mahtui alku viikon murehtiminen, koska mummin kuolemasta tuli 2 vuotta ;( , käytiin äitin kanssa hakemassa meidän tulevalle kanille häkki [ kyllä luit oikein, meille tulee juhannuksen jälkeen kani (:], käytiin vähän heräteostoksilla ja sain uudet mustat ballerinat, huone näytti yksi yö kuin hurrikaani olisi kävässyt koska halusin uudistaa, mutta totesin aamulla sen kamalaksi enkä yhtään enää omaksi, vaihdoin siis takaisin alkuperäiseen ja siinä pidänkin sen. Alotin viikonloppuna alselkään ja peppuun kohdistuvan treenin, johon piti saada vahvistusta salilta, mutta kappas; meidän sali on remontissa syksyyn saakka! Se siitä salista sitten kesäksi! Täytyy tyytyä nyt treenaamaan kotona ja käyttämään kotona olevia painoja ja muita. Eiköhän yksi kesä treenata näinkin, tahtoa vain täytyy löytyä aavistuksen enemmän, jotta tulee illalla alotettua treenaaminen, siitä on nimittäin äärimmäisen helppo lipsua, mutta kiinni ollaan pidetty ilta treenistä!
 [1] kuumat yöt kera vesipullon [2] ensimmäinen nokkosenpoltto, lievitystä meidän joesta [3] auringonotto jäi lyhyeksi kun pilviä alko kertymään [4] rusketusta.

[5] aurinkoa nassuun [6] ensimmäinen rankkasade [7] niin mikä sade... sehän on lunta!!! [8] se oli raekuuro! N kysyi että tuleeko joulupukki :D

[9] hölläily päivä [10] erään päivän asua, tulossa myöhemmin lisää [11] ensimmäinen kotitreeni hoidettu, mahtava fiilis [12] blogin päivitystä.

[13] toinen treeni ohi, mahtavaa! [14] muutto menossa.. eikun? [15] vähän kuvailua yöllä [16] järjestystä vaihdettiin.

[17] rakastan herätä aamulla kun on valosaa [18] meidän pihan vieressä seisoi paloauto pitkään, missä nyt palaa?  (meidän naapurista paloi vanha talo toissa yönä, se oli kamala näky) [19] ei päästy salille, se onkin kiinni [20] leppoisaa oleilua ja musiikin kuuntelua.
Miten teidän viikot kuluvat? Mitä te ootte tehnyt lomalla? Treenaako joku? Olis ihana kuulla teidän kesä kuulumisia ja sitä mitä te teette päivisin/viikoilla (: Kertokaa ihmeessä! Voisin saada inspiraatioo lähtee tai tehdä jotakin.
Ihanaa alkanutta viikkoa teille! Jos teiltä löytyy blogeja joita haluatte laittaa mukaan "linkkaa blogisi"-postaukseen niin eikun laittamaan TÄNNE!


2 kommenttia:

  1. tosi kiva blogi sulla ja oot kaunis :))

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista