4. kesäkuuta 2013

WEEK 22

Palataan vielä viime viikkoon. Viikko katsauksia aattelin alkaa tekemään ja idea näissä on se, että kuvat eivät ole vielä olleet esillä viikon aikana blogissa vaan ne perustuvat puhelimella otettuihin kuviin. Blogissa kun viikkojen varrella esiintyy postauksia, joissa kuvat olen ottanut meidän järjestelmä kameralla. Ei siis tule toistoa kuvien suhteen.
Mitä viime viikko sitten sisälsi? Siihen mahtui maanantaina ollut viimeinen työpäivä, haikein fiiliksin lähdin, mutta puheiden perusteella vielä palaan sinne, olin kipeenä viimeiset päivät koulussa ja juhlassa perjantaina niiskuttelin jatkuvasti. Saatiin nauttia ihanan lämpöisistä ilmoista ja ottaa aurinkoa oikein talven edestä. Ensimmäiset rusketusrajatkin ilmestyivät. Voimakas migreeni kohtaus saavutti minut torstaina, mutta siitä selvittiin. Kaikin puolin viime viikko oli antoisa, valoa täynnä, energinen ja iloinen, näki joitakin ihmisiä viimeistä kertaa ennen syksyä, sain viettää myös aikaa ihanien tyttöjen kanssa. Tälläisiä viikkoja lisää (:
 [1] löhöilyä huollosta tulleen puhelimen kanssa [2] tänään on tasan 2v mummin poislähdöstä <3 [3] liian kuuma yö, vesipullon kera mentiin.

 [4] migreeni yllätti ja pahasti ;( [5] tyttöjen kanssa pidettiin karaokeilta [6] Selinalta ostettu paita saapui, iloisena sitä testasin.

[7] juhlasalin takaosassa oli ihanat meidän laittamat mallinuket juhlapuvuissa [8] juhlasali [9] onnea vielä kerran kaikille valmistuneille <3

[10] yks parhaista asuista mitä oon pitkään aikaan saanut, sain hiuksetkin tosi kivasti pitkästä aikaa [11] sisustusta huoneesta, joka tosin vähän muuttui [12] kesähelteiden asua, uus ihana paita, rakastan tuota!

Haluatteko näitä viikkokatsauksia useammin tai lähinnä, että niitä tulisi jatkossa lisää, ehkä jopa vähän isommalla kuva saldolla? (: Näitä on meinaan tosi kiva toteuttaa ja varsinkin kun kuvat ovat teille uusia, eli ei ole viikon aikana vielä täällä pyörinyt niin jotain vaihtelua ja aivan kuin uusi postaus (:

Aurinkoista viikkoa kaikille (:


8 kommenttia:

 1. Hei tää on tosi kiva idea! Ala ihmeessä tehdä :) Muutenkin mukava blogi, löysin tieni tänne eilen ja päädyin lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla (: toivottavasti on jatkossakin mieleinen blogi (:

   Poista
 2. Tee ihmeessä! Nää on tosi kivoja:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Alessia (: taidankin tehdä jatkossa teidän innoittamana!

   Poista
 3. ihana ulkoasu sulla tässä blogissa :) banneri on tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan tuhannesti kiitos Julia (: piristi mieltä tosi paljon!

   Poista
 4. Upea toi hiuskuva!! Ja upeet kyllä hiuksetkin, ei niistä muuten sais tollasia :-D Oon ehkä pikkasen kateellinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no pyh pah kiitos kovasti (: ihana kommentti sulta!

   Poista