3. kesäkuuta 2013

VIININPUNAISTA JA VALKOISTA, APUA URHEILUUN?

Kuuma hellepäivä melkein takana, vähän alkaa jo viiletä kun kello näyttää seitsemää illalla. Ihana aurinko paistoi koko päivän ja ensimmäistä kertaa pistin päälleni tämän minun mielestäni ihanan viinipunaisen mekon. Ostin tämän vuosi sitten kesällä, mutta koskaan en päälleni laittanut. Ainoa miinus näyttäisi olevan, että alle on laitettava alusmekko. Tällä kertaa käytin pitkää valkoista olkaimetonta toppia. Ei hiostanut liikaa ja mikä parasta; mekko on olkaimeton!! Uskalsin ensimmäistä kertaa lähteä kaupoille mekossa, jossa selkäni on avonainen. Eikä käynyt koko selkä mielessäkään koko reissun aikana. Ompa huojentunut olo. Kiitos teille lukuisista kannustuksista ihanissa kommenteissanne kun tätä asiaa pohdin ja väänsin, niistä oli näinkin paljon rohkaisevaa apua (: ISO KIITOS <3

 [mekko - GinaTricot]

Kauppareissun tarkoitus oli hakea mulle uudet kengät, vanhoissa oli pohjalliset jo miljoonassa palassa ja kantapäät melkein puhki :D Kotiutin ensimmäistä kertaa elämässäni valkoiset ballerinat ja ne ovat täydelliset. 


Kyllä tää kesä on vaan ihanaa aikaa, nyt odottelen innolla muutaman viikon päästä olevaa "Suomen" reissua elikkä suomen sisäisesti lähetään P:n kanssa reissuun.

Salille en ole jaksanut nyt mennä, viimeksi olen käynyt yli 2kk sitten. Aikaa ja yksinkertaisesti energiaa en tahdo saada mistään. Koti treenit tuppaavat jäädä väliin, varsinkin nyt kun kesä on. Onko neuvoja ja niksejä tähän pulmaan, liikkumaan tai siis salitreenaamista kun pitäs päästä tekemään? Onko hyviä niksejä kotona tehtävään harjoitukseen? Kun saisi helposti opeteltavia liikkeitä ja sarjoja joita voisi helposti toteuttaa iltojen viiletessä niin siitä olisi iso apu. Joitakin minulla on jo, omaa treeniohjelmaa olen kehittänyt jo koko kevään ajan. Välillä täytyy saada vaihtelua.

Aivan mahtavaa viikkoa, anteeksi toinen postaus jo tänään! Kesä tuo kameraan paljon kuvia joita haluan jakaa teidän kanssa (: En kuitenkaan ota tästä tavaksi, ei liikaa sillä liika on liikaa! (:


6 kommenttia:

 1. Kuule sulat ei ikinä voi tulla liikaa postauksii!!;) ne on just parhait ei haittaa mitää vaik tulee kaks päiväs jos on vaa aikaa ja jaksamista tehä;) hyvää kesää!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi apua, mä meen ihan sanattomaks sun kommentista! Kiitos <3 oon yhtä hymyä (:

   Poista
 2. olet mielettömän kaunis ja aivan ihana mekko! :))

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää tuo mekko ja tuo sun banneri on ihana!! :)

  http://reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos Reetta (: tykkään kans mekosta sekä bannerista ite tosi kovasti (;

   Poista