1. kesäkuuta 2013

SUMMER HOLIDAY

Mahtavaa kesän alotusta kaikille ja ihan äärettömän paljon onnea kaikille tänä viikonloppuna valmistuville <3 omia valmistumisia juhlitaankin sitten ensi vuonna, mutta sitä odotellessa nautitaan muiden juhlista ja riemun kiljahduksista, että koulu viimein päättyin (:


Meillä oli jo juhla eilen eli meillä valmistui ammattikoulun opiskelijat eilen. Oli se niin ihmeellistä kun merkonomiksi valmistuneet merkistä laittavat huojentuneina lakit päähän ja sitä hymyn määrää, että se on viimein ohi! Sitä vain odottaa omaa samaa hetkeä!

Tuo ihana valkoinen paita on toinen ihanan SELINAN blogikirppikseltä, jonka pongasin sieltä. Toinen on vielä kaapissa odottamassa käyttöön ottoa. Tämän paidan kanssa puljasin ees taas, otanko vaiko enkö ja paketista saatuani totesin; että olisimpa ollut tyhmä jos en olisi ottanut. Rakastuin tohon ihan heti (: Niin monella eritavalla voi tuota pitää ja näyttää hyvältä myös kun laittaa mustan vyön tuohon päälle. Sekin kokeiltiin eilen (;

Meillä pääsi muutama lapsonen yläasteelta tänään pois! Heidän ja myös muidenkin koulun loppujen kunniaksi jääkaapissa odottaa kakku(ja) valmiina syötäväksi (; Koko alku kesäksi on luvassa paljon erilaista ihanaa tapahtumaa; 2 viikon päästä lähdetään mun kummipojan synttäreille keski-suomeen ja samalla sinne viettämään laatuaikaa, juhannuksen jälkeen saadaan Saksasta ihania vieraita, tulispa he jo :D ja vieraiden jälkeen on yks ihanaakin ihanempi juttu mutta siitä vasta sitten kun se on ohi!

Mahtavaa kesää kaikille (: Nyt se on virallisesti alkanut!

ppsst... muutama lukija on tipahtanut kyydistä pois tässä ihan pienen ajan sisällä! Jos vaan tulee mieleen jotakin ehdotuksia tai ajatuksia mitä haluutte tietää niin sanokaa (:

6 kommenttia:

 1. Sulla on niin ihanat hiukset!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei hirmu kiva kun tykkäsit paidoista! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli ihan täydelliset, kiitos tuhannesti <3

   Poista
 3. Aivan jumalattoman ihanat hiukset sulla! :)

  ♥: obses-sions.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih, kiitos ihan tuhannesti nuppu <3 (:

   Poista