24. kesäkuuta 2013

RANNEKORU - ARVONTA

Multa ei tällä hetkellä tule mitään tekstiä teille tänne, kamera on ollut visusti kiinni ja kirjoittaminen ei oikeen onnistu juuri nyt, mutta koska haluan muistaa teitä, ajattelin laittaa arvonnan pystyyn muutamaksi päiväksi ja kerätä sillä aikaa inspiraatioo takaisin bloggaamiseen ja palata takaisin normaaliin rytmiin ;-)


Arvotaan siis kaksi rannekorua. Väriltään ne ovat violetin sävyseen, mutta kun niitä katsoo läheltä. niissä on vivahde ruskeeseen. Kuitenkin ne ovat enemmän violetit :-) Koruissa on toisessa kruunu ja toisessa helmi, jota koristaa ympärillä kehä. Todella kauniit kädessä ja yksinkertaisuutensa ansiosta käyvät mihin tahansa asuun!


ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Jättämällä tämän postauksen kommenttipoksiin oman sähköpostiosoitteesi olet mukana arvonnassa, mutta koska haluaisin, että joku blogini lukija saisi palkinnon, laittamalla kommenttiin mukaan mitä kautta seuraat blogiani saat lisäarvan :-) (Blogger, Bloglovin, Facebook...)


Kahdella arvalla siis mahdollista osallistua mukaan :-) Ja ihan kaikki voivat osallistua mukaan, myös anonyymit!  Jokaiselle tasapuolisesti arpaonnea!

ARVONTA AIKA ON: 24.6 - 27.6 KLO 23.59 SAAKKA!!


6 kommenttia:

 1. sini.ala-passari@hotmail.com
  Bloggerin kautta :)

  VastaaPoista
 2. Cartsa.anni@gmail.com ja bloggerin kautta seuraan:)

  VastaaPoista
 3. mariavikari@gmail.com ja Bloggerin kautta sua seuraan (:

  VastaaPoista
 4. peppi.koski@dnainternet.net ja Bloggerin sekä facebookin kautta seuraan :)

  VastaaPoista
 5. senja.karhunen@suomi24.fi ja fb kautta ;)

  VastaaPoista
 6. ellu_95__@suomi24.fi bloggerin kautta :))

  VastaaPoista