13. kesäkuuta 2013

MUISTUTTELISIN VAAN...

... että tänään on viimeinen päivä kun voi linkittää blogeja LINKITÄ BLOGISI-POSTAUKSEEN, joten nyt on viimeiset hetket tuoda blogisi parrasvaloihin ja jopa saada uusia lukijoita, ainakin minut (; Lueskelen teidän blogejanne läpi reissun aikana, jonne starttaan huomenna aamulla joten blogeista oma postaus tulossa ensi viikon lopussa (: Ihan hirmuisen määrä on niitä jo tullut, kiitos kaikille tuhannesti ketkä omanne olette sinne laittanut, saan taas uutta luettavaa! Toivottavasti myös tekin (:
Huomenna tosiaan starttaan aamulla junalla kohti määränpäätä ja aamuksi olisi luvassa teille vähän pientä yllätystä, jos koneeni vain suostuu yhteityöhön tässä kuluvan päivän/yön aikana. Toivotaan parasta!

Leppoisaa viikonloppua teille kaikille, ihan älyttömän monta uutta lukijaa tuli tässä muutaman päivän sisään, kiitos kaikille ketkä jaksatte mun höpinöitä lukea <3

5 kommenttia:

 1. kuvasi jotka olet ottanut vain jaloistasi tai vatsasta alaspäin jalkoja myöten ovat niin turhia, kammottavia ja kerrassaan älyttömiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa no anonyymi sit lopettaa blogin lukemisen ja lähtee muualle vikisee :D

   Poista
 2. Voih, myöhästyin mahdollisuudesta saada blogini parrasvaloihin, mutta tässä se jos haluat kurkata:)

  http://www.sevenstepstotown.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä vielä ottaa blogisi mukaan koska en oo niiden lukemisia aloittanut (: kiva että jätit sen silti mukaan!

   Poista