27. kesäkuuta 2013

KESÄ SÄÄT SUOSIVAT MEITÄ

DSC09150DSC09104DSC09147

Heipsan kaikille (: pitkästä aikaa tulee taas kirjoiteltua, mahtavaa saada inspiraatio takaisin ja varsinkin kun sain hyvää avustusta siitä, miten nuo kuvat saa isoiksi, tekisi mieli vain lisätä pelkkiä kuvia ja kuvia ja lisää kuvia :D Reissu suoritettiin hieman sateisessa säässä, mutta mieli korkeella. Reissun jälkeen alkoi "kesätyöt" eli meillä alkoi pihassa iso putkiremontti, jossa on riittänyt hommaa jo kokonaisen viikon ja edelleen jatketaan. Eiköhän tuosta jotain korvausta vanhemmilta saa, kun mukana ollaan vapaaehtoisesti! Mahtavat kelit suosi tässä muutaman päivän ja varsinkin tänään ollut 35 asteen helle oli mahtava niin kauan kunnes tajusin, että ollaan pihalla levittämässä soraa 8h... ei kiva! Selkä palo yläosasta melkein kokonaan, muuten tulikin ihan kivat rusketukset, vettä kului monta litraa ja välillä piti mennä varjoon kun alkoi pyörryttää. Muuten kaikki mennyt hyvin ja loppu suoralla ollaan. Mahtavaa päästä tekemään jotakin, vaikka voin sanoa, että LIKAISTA hommaa tuo on! Välillä ollaan talon alla sokkeleissa ryömimässä, jotta saadaan putket kohdilleen ja välillä ollaan 2 metriä syvissä kuopissa asentamassa jotakin piuhoja paikoilleen :D Eikös se niin mee, että maiseman vaihdos on hyväksi ;D?

DSC09143DSC09142

Näissä kuvissa näkyykin muutama päivä sitten ollutta asua, rakastuin tuohon neuleeseen kun sitä olin ostamassa vuosi sitten Vilasta. Vaihtoehtona oli myös valkoinen, mutta tuo sopi paremmin minulle kun niitä sovitin vaikka olisihan se valkoinen ollut ihana, mutta ei yksinkertaisesti sopinut mulle. Nuo korut sain joululahjaa äitiltä, ne ovat mulle tärkeet ja ne on myös yliihanat (; Mitäs te tykkäätte asusta? Mitä tykkäätte ylipäätään isommista kuvista?
 Ootte varmaan myös huomannut, että teen blogin ulkoasuun muutoksia ja ne ovat juuri tuon meidän remontin takia kesken, koska mun ainut aika muokata tätä blogia ja ylipäätään tehdä mun juttujani on ilta/yö, joten se etenee hitaasti. Anteeksi siis siitä. Vaihdan banneria ja teen muuta pientä, kuten laitan kaiken yleisen tuohon bannerin alas, joten teidän on helppo löytää ne siitä (:

PST. Muistakaa käydä osallistumassa  ARVONTAAN TÄSTÄ (KLIK), toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu (:

4 kommenttia:

  1. Jee, hyvä että sait mun neuvoista selvää! Ihania kuvia, voisit tuoda mulle ton cosmon luettavaks? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä kiikutan sen sulle (;

      Poista