7. kesäkuuta 2013

ILTA-AURINGON ASUKUVAT


Aamu alko pimeenä ja harmaana, päivällä paistoi ihanasti aurinko, shortsi keli siis (; Ennen viittä saatiin tänne meille oikeen kunnon ukkosmyrsky tuoden kamalan vesisateen, salamat ja ukkosen jylinän mutta muuttui sade pian isoiksi rakeiksi :O kesällä rakeita? Ei ole ensimmäinen kerta (;

[neuletakki - äidiltä saatu] [huivi - Villa Blanco]


Koska ulkona pauhasi iltapäivän ja illan ukkonen sekä sade, ei päästy kuvaamaan ulos. Tämä korvattiin ottamalla kuvat ihanassa ilta-auringossa, ikkunan äärellä saaden samalla ihania maisemia mukaan. Oli ihana laittaa illan viiletessä päälle neule ja ohut huivi.


Miten noinkin pieni asia kuin illalla puiden takaa häämöttävä laskeva aurinko saa ihmisen iloiseksi? Edes päivällä ollut harmaa vesisade ei saanut mun ilmettä murjottavaksi vaan pikemminkin nautin siitä, että sai ihan luvan kanssa olla sisällä. Perjantai-ilta ja tämä kaikki on yhtä juhlaa arjen keskellä. Pienistä iloista täytyy nauttia. Pienissä ilon hetkissä täytyy elää täysillä, jotta jaksaa ja saa kerättyä lisää voimia tulevaa varten!


Blogin omalla FACEBOOK (KLIK) sivuilla kerroinkin jo, että vastausvideopostaus olisi tulossa. Saatiin meidän toinen kone korjauksesta ja nyt toimii taas. Ensi viikon lopulla on luvassa (toivottavasti) blogini ensimmäinen video. Se miksi en vielä hehkuta tästä on se, että tekniikka saattaa vielä pettää, mutta kamerassa ei siis enää ole mitään vikaa.

Päivittelin tässä illalla BLOGIKIRPPISTÄ (KLIK) eli käykäähän kurkkaamassa, löytyykö itselle mieleistä (:

Ei muuta kun ihanan aurinkoista viikonlopun jatkoa teille kaikille (: Meille on luvattu seuraava 5 päivää ukkosta, mutta mieli on aurinkoinen!


2 kommenttia:

  1. Upea sisustus! Oon ihan hulluna noihin tuollaisiin maalais-rustiikkisiin koriste-esineisiin. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos (: mä kans oon hurahtanut tuollaisiin nyt muutaman vuoden sisään! Ennen katoin vaan kauhulla noita ja aattelin että ei ikinä mulle tollasia :D

      Poista