5. toukokuuta 2013

WEEK 18

Huh huh, tähän viikkoon on mahtunut vaikka mitä! On vaihdettu kuukausi, naurettu, iloittu, vietetty vappua, nähty paljon ihmisiä, oltu lastenvahtina maailman ihanimmalle N:lle, bloggailtu, paistateltu aurinkoo, nautittu työnteosta, otettu rennosti, syöty hyvää ruokaa ja vaikka mitä! Listaa voisi jatkaa vaikka loputtomiin, mutta päästetään teidät helpolla (; Aika menee jotenkin todella nopeaa ja tuntuu kuin vapun vietostakin olisi ikuisuus!
[1] vappu kiharat, rakastuin noihin hiuksiin sillon [2] vappu sää oli ihan huikee, ainakin mun mielestä ja ainakin Treellä [3] pyöräilyä, asemalle, töihin, kotiin.. [4] vappu parhaassa seurassa, parhaassa paikassa <3 enkä juonut yhtään!
[5] kesän ekat vihreet nurmikot [6] kahvitunnit <3 [7] iltaaurinko ja matkalla ABC:ltä hakeen iltasyömisiä [8] lastenvahdin helppo työ, nukahti vaunuihin ku käytiin kaupoilla!
[9] N:n iloiset tervehdykset teille kaikille ihanille <3 [10] kesä fiilistelyä, mun yks lemppari mekoista [11] valoa ja aurinkoo, ihana lauantai aamu [12] löhöilyä ja oleilua!

vähän jäi vähäiseksi tän viikon kuva saalis, mutta aina on varaa parantaa! Jos nyt suuntaan hiustenpesuun ni aamulla voisin toteuttaa kihrata ja niistä postausta!

Mahtavaa viikonalotusta teille ihanille ja kiitos aivan äärettömän ihanista kommenteista viime aikoina (: pus pus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti