3. toukokuuta 2013

TAMPEREEN NÄSINKALLIO - MILAVIDA TAPAHTUMA

Vihdoin sain tämän aikaiseksi, eihän tästä tapahtumasta onneksi ole kuin viikko aikaa (ne videot edelleen tekemättä, 3kk odottanut niitäkin tehtäväksi) ja nyt tiivistetään tunnelma sieltä (:
Tampereen Näsinkalliolla järjestettiin viime viikon la-su tapahtuma, jossa mukana oli pääosin sisustus kauppiaita, mukaan mahtui myös pihalla myyvät ruukku ja kukka kauppiaat sekä ne ketkä myyvät liikkeissään vaatteita! Ah sitä ihanan tavaran määrää, vähän oli pakko käydä itse kiertämässä sopivan paikan tullen mutta katselu pohjalle jäi (; Me olimme myös äidin kanssa tapahtumassa myymässä!

Näittekin jo esimakua edellisissä postauksissa tästä tapahtumasta! Kuvat ovat kaikki meidän nurkkauksesta (: Saatiin äidin kanssa laitettua nurkka sopivasti ja saatiin eristettyä asiakkaat pois "kassan" luota, eivät siis tulleet tuohon tietokoneen luokse :D Jos vähän kerron näistä kuvista, että mitä meillä sitten oli myynnissä! Tekstin lopussa myös pientä infoa sisustus intoilijoille (;


Meillä oli mukana paljon tekstiilejä eli tyynyjä, huiveja, keittiöpyyheitä jne! Kuvassa näkyviä huiveja on myynnissä vieläkin (: Minulla näkynyt joskus kuvissa tuo ihana lippu huivi (;


Näiden tapahtumien parhautta on nähdä ihania tuttuja ihmisiä, niin myymässä omia tuotteitaan kuin asiakkainakin! Ihana energia ja tunnelma säilyi nytkin kahden päivän ajan, vaikka myyjillä seisominen ei olekaan mukavinta puuhaa (; Silti positiivisella energialla ja ihanalla juttu seuralla saa ihmeitä aikaa! Ihan parhautta (:

Mutta mikä parasta, parhautta on se äiti-tytär aika... vaikka ei ollakkaan kaksin missään vaan isossa tapahtumassa monien monien ihmisten kanssa, on se vain erilaista olla kahden liikenteessä! Meillä on noita hetkiä välillä liian harvoin!

Sisustus intoilijat, valppaana nyt (; Villa Blanco täytti tämän viikon keskiviikkona 1v ja tämän kunniaksi lähiaikoina tulossa mahtavia tarjouksia joten nyt sormet vikkelinä seuraamaan! Parhaiten pystyy seuraamaan uusia tarjouksia ja uutuus tuotteita  VILLA BLANCON FACEBOOK SIVUILLA tai voithan toki klikata itsesi suoraan VILLA BLANCON NETTIPUOTIIN!

Kävikö teistä joku asiakkaana Milavidassa viime viikonloppuna? (; Mahtavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Miten missasin ton :( ihanalta näyttää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulun alla olisi tulossa taas Milavida tapahtuma Näsinkalliolle eli samaan paikkaan kuin tämäkin! Jos vaikka silloin onnistaisi?! Voin vaikka tehdä postausta silloin ennen tapahtumaa niin innokkaimmatkin pääsevät mukaan (:

      Poista