10. toukokuuta 2013

TAMPERE PÄIVÄ UUDEN BLOGINIMEN JOHDOLLA

Huh, olipa taas päivä! Mutta ihana sellainen! Oltiin meinaan pikku N:n kanssa kaksin kiertelemässä kauppoja Tampereella vapaapäivän kunniaksi (: Oli ihana päästä vaihtamaan maisemaa ja suhteellisen ihana sää suosi meitä, mitä nyt kerran ripotti muutaman minuutin tihkuvettä! Kuva saldo jäi hyvin vähäiseksi, mistähän johtuu vaikka kamerakin oli meillä mukana! Koskaan vain ei tule kaivettua sitä esiin vaikka aikaa oli vaikka kuinka!


Aurinko paistois vielä kun saavuttiin kotiin ja ilman takkia pystyi käpöttelemään ihanassa säässä! N sai vaikka mitä leluja (sisko aina ostaa ;)) mutta siskon vuoro taitaa olla shoppailla ensi viikon sunnuntaina kun suuntana olisi Tampereen Pakkahuoneella; Second Hand-kirppis, jossa myös muutama ihana tuttu bloggaaja on myymässä! Pakko päästä heitä moikkaamaan (: ja hieman keventämään kukkaroa (; Sinne siis kaikki ketkä Tampereen nurkilla pyörivät! Kirppis on siis Su 19.5 klo 11-16!

Huomaatte varmaan (TAAAS) blogin nimen muuttuneen, mietin tätä nimeä jo aikoja sitten, en ihan heti kun bloggailua aloitin mutta melkein sen jälkeen kun aloin miettiä englannin kielisiä nimiä ja yhdistelmiä! Välissä on vilahtanut jos minkälaisia nimiä, tähän taidan ensimmäistä kertaa koko bloggailun aikana olla 100% tyytyväinen! JOS joku tuttu/tuntematon täällä blogissani vieraileva, jolla sattuu olemaan sama blogi nimi tai samaa tyyliä EIKÄ MISSÄÄN NIMESSÄ halua että pidän tätä nimeä, rohkeasti vain siitä sanoo niin katsotaan toinen nimi mikä on korvikkeena (; Tykästyin tähän nimeen todella paljon, kun aloin selailla samalla nimellä olevia blogeja niin ulkomailla kuin suomessa! Jokaisella blogilla sama nimi, eri sisältö ja se inspiroi! (:

Mitä tykkäätte uudesta nimestä? Onko paha, pidättekö matkijana vai tykkäättekö yhtä paljon kuin minä (;?

Mahtavaa viikonloppua kaikille (: Asukuvia olisi huomenna luvassa jos saan kuvat siirrettyä koneelle!


6 kommenttia:

 1. Ite en oo ikinä kiiran kaa ollu kaupoilla kahestaan, voi olla etten pysyis perässä :D mutta kiva kun sulla on noin kiltti pikkuveli että sen kanssa voi lähtee :) mulla on muuten toi sama juttu aina, kamera mukana mutta en ota paljoo kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyl se pysyy tyytyväisenä ku ostaa pari leluu matkalla ;D kyl se onneks kiltisti tulee ja pitää kädestä kiinni jos se haluu kävellä, välillä ottaa ohjat omii käsiinsä mut ei pahasti!

   Poista
 2. Hupsista Emilia nyt olet tainnut humpsahtaa melko syvälle kaninkoloon valitessasi blogisi nimeä:) Suosittelisin lämpimästi nimen vaihtamista ennen kuin saat copycatin-leiman. Omaperäisyys ja persoonallisuus kannattaa. Maailmassa on paljon ihania ihmeellisiä sanoja, sanontoja be curious ja löydä sinulle sopivampi vaihtoehto. Pirteää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä ja rohkeasta kommentista! En vain saa päähäni mitään hyvää ja kyllästyn nimiin: emilia's diary, carpe diem jne jne mitä minulla on ollutkin! Jos vain keksin jotain niin vaihdan heti!

   Ihanaa kevättä myös sulle (:

   Poista
  2. Ehdota nimikisaa lukijoillesi;palkintona hyvä mieli! Mun ehdotukseni: Emilily of the valley. Lukijathan tuntevat sinut parhaiten! ;)

   Poista
  3. Hei mahtava nimi ja mahtava idea tuo nimikisa (: voisin katsoo mitä nimiä sieltä tulee ja katsoa mikä niistä sopii (: kiitos tuhannesti ideasta <3 lukijat tosiaan tuntevat minut (;

   Poista