14. toukokuuta 2013

KEVÄT TOI, KEVÄT TOI...

.... nimittäis taas kerran uutta ihanaa ilmettä huoneeseen! En malta ees odottaa, että pääsen niistä teille kertomaan! Äippä hankki alakertaan uuden sohvapöydän ja vanha sai kyytiä! Koska meillä tarvitaan vanhoja, valkoisia huonekaluja jatkuvasti, ei sitä hävitetäkkään... se sai uuden paikan! Nykyään tämä ihanuus valkoinen pöytä komeilee ikkunan edessä, kaiken huomion keskipisteenä (; Voi mikä oiva söpöliini!

Pöydän alle sain mukana tuon ihanan pärekorin, jossa päällimäisenä on tuo "vanha" päiväpeitto, ei käytössä siis! Päiväpeiton kohtalosta ihan kohta! Pöydällä olevat tavarat varmasti kertovat mistä tässä pöydässä on nykyään kyse; kampaus/meikkauspiste ja ihana sellainen! Ihana kun aamulla kiharran hiuksia niin saa tilaa laskea tavaroita ja nyt on tosiaan vain yksi paikka minkä sotken niillä hiuksilla ;D

Toinen ihanuus mikä tuli näin kevään saattelemana ilmestyi sängyn päälle; uusi päiväpeitto! Tämä vaihtoi paikkaa tuolla korissa olevan valkoisen peitteen kanssa (tämä oli siellä siis ennen odottamassa käyttöä) ja nyt se komeilee kaikessa loisteessaan, tuomassa ihanaa väriä huoneeseen! Tuli heti niin kesäinen olo (:


Sängyn päälle täytyisi hankkia uudet koristetyynyt tai pikemminkin noihin tyynyihin päälliset! Saas nähdä löytyykö sunnuntaina kirppikseltä mitään, muussa tapauksessa kierretään muualta etsimässä!

Taas jotain pikkasen uutta ja kuhan tuonne yhteen seinään vielä päästään kiinnittämään tuo jouluna saatu naulakko niin saadaan lisää uutta! Niitä odotellessa (;


Mitäs tykkäätte näistä kahdesta ihanuudesta? Mä oon ainakin ihan rakastunut niihin! P ei veljenä ymmärtänyt ollenkaan tälläistä hullaantumista parista koristeesta ;D Voi tuota miestä!

Huomaatte myös blogin nimen ja ulkoasun vaihtuneen! Rakastan myös sitä! Nyt se saa olla ja pysyä! Ihanaa kun ette lukijat ole hävinneet mihinkään, vaikka ette varmaan aina tiedä mitä blogia luette (: ootte ihan huippuja kaikki <3

Aivan mahtavaa, lämmintä ja ennen kaikkea aurinkoista tiistai-illan jatkoa teille kaikille (:


10 kommenttia:

 1. Eksyin kurkkaamaan blogiasi Jennan blogin kautta. ;) Onpas ihana toi pyötä! Vau! Rakastan kaikkee vanhaa ja etenkin valkosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, käyn välillä vilkuilemassa myös sun blogia (; Kiitos kovasti! Ihanaa, että joukossa on muitakin jotka tykkäävät samoista asioista (:

   Poista
 2. Nawws, upea toi banneri jas muutenkin niin suloinen blogi että huhhuh! Ihana <3 :)

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Lotta (: kiitos, oon niin sanaton! En osaa sanoo oikeen mitää, kiitos kiitos kiitos <3 oot kyl ihana (:

   Poista
 3. Onpas hurmaava, romanttinen ja vaalea koti. :)

  VastaaPoista
 4. miten voi olla noin kaunis koti? ja olet tosi kaunis Emilia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww kiitos Jenna, ite oot ihana <3 hih, tykkään vaan tosi paljon tästä tyylistä.. en kyllä vaihtais mistään hinnasta (;

   Poista
 5. Todella kauniin näköistä :)

  VastaaPoista