4. toukokuuta 2013

ARE WE FRIENDS OR ARE WE MORE


One Direction - Chance My Mind

Ihana fiilis jälleen kerran (: Ihana olla positiivinen, kuulla aamulla linnunlaulu, soittaa hyvää musiikkia, valkata päälleen rennot mutta ihanat vaattteet, vaihtaa hiustyyliä pitkin päivää, istua ja selata ihania blogeja, hakea lisää inspiraatiota, penkoa kaappeja ja laittaa pois myytäviä, huomata kesäloman häämöttävän 27 päivän päässä, huomata lähellään aitoja ja välittäviä ihmisiä, pohtia tulevaisuutta, ehkä jopa välillä pelätä, mutta positiivisuudella selvitään! Kyllä se unelma sieltä tulee silloin kun sitä vähiten odottaa!


Multa tosiaan lähti muutama päivä sitten sohva, kun se myytiin ja nyt huoneessa häämöttää iso tyhjyys ikkunan kohdalla kun televisiö kumppaneineen siirtyi sohvan tilalle! Mutta tuo ihana avaruus, valo ja ihanat maisemat ovat kyllä parasta! Ihana avata ikkuna ja saada raikasta ilmaa! Tänä aamuna oli herääminen kuin leffassa, hyvin nukuttu yö takana, naama ei näyttänyt räjähtäneeltä vaan melkein meikatulta, hiukset olivat kuin juuri laitetut, ihana valo tuli ikkunasta ja makoilu hetken aikaa sängyssä oli kuin suoraan kuin esim. vampyyripäiväkirjojen eräs aamukohtaus (: Eli aivan täydellinen herätys! Olo oli heti niin energinen!


Tätä energiaa voisi vaikka muille jakaa, toivottavasti teillä siellä ruudun toisella puolella on ihana viikonloppu ja saatte viettää sen teille tärkeiden ihmisten kanssa! Sanokaa edes yhdelle ihmiselle jotain positiivista ja ihanaa! Meillä ainakin jo sanottiin, meillä on aamulla heti herättyä sanottu toiselle hänen olevan ihana! Pienet sanat piristävät päivää (: Mahtavaa viikonloppua teille kaikille ihanille <3

ppsst. LAITOIN BLOGI KIRPPIKSEEN MYYNTIIN MUUTAMAN UUDEN JUTUN, KÄYKÄÄ KURKKAAMASSA (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti