7. huhtikuuta 2013

VIIMEISIÄ KEVÄT ARVONTOJA VIEDÄÄN

Nimittäin ehkä jopa viimeinen panta-arvonta tässä blogissa tänä keväänä! Syksyllä taas uudestaan! Tällä kertaa mahdollisuus on voittaa peräti KAKSI pantaa, valkoinen ja ruskea!

Arvonnan idea on seuraavanlainen: jätät kommentin, missä kerrot kummat pannan haluaisit voittaa mielummin ruskean tai valkoisen! Arvonnan suoritettuani, katson voittajan kommentin, kumpaa pantaa hän on halunnut ja postitan sen hänelle! Jäljelle jäävä panta arvotaan kaikkien FACEBOOK ( <----klikkaa linkkiä) tykkääjien kesken, eikä haittaa vaikka voittaisit molemmissa, silloinhan saat kaksi pantaa (:

Käykäähän siis tykkäilemässä facebook-sivuissa ja osallistukaa arvontaan täällä, kommentissa siis kerro kumman haluat ja huom. ellen saa sinua kiinni sinun omasta blogista tai facebookista, niin jätäthän kommenttiisi sähköposti osoitteesi, mistä saan kiinni voiton osuessa sinun kohdallesi! 

Arvonta aika alkaa nyt ja päättyy TI 9.4. klo. 21.00! Voittaja julkaistaan heti silloin, samoin pääsiäisarvonnan voittaja!

Onnea arvontaan kaikille!


2 kommenttia:

  1. Mitäs jos en osaa päättää väriä kun molemmat on niin sulosia?;) Okei, ehkä valkonen sopii mun hiuksiin sit paremmin. Eli valkoinen. voi että on nättejä!

    VastaaPoista
  2. Kumpikin väri käy. x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista