16. huhtikuuta 2013

VIHDOIN APU MIGREENIIN ILMAN LÄÄKKEITÄ?

Pitkään olen miettinyt, onko olemassa vaihtoehtoa lääkkeiden sijaan! Vuosia syönyt lääkkeitä päänsärkyyn, välillä jotain muuta kuin buranaa, välillä buranaa niin että kohta maksa kärsii siitä! Nyt on vihdoin löytynyt minun arkien (ja ennen kaikkea päänsärkyjen) pelastus;

Isän käydessä Thaimaan auringon alla, toivat he mukanaan ihmeainetta (tai siksi sitä kutsun), joka auttaa vaivaan kun vaivaan! Tai no ei nyt ihan, mutta melkein! Thaimaassa tätä käytetään todella paljon, kuulemieni perusteella tällä ehkäistään tukkoista nenää voitelemalla tätä nenän alle ja se pitää röörit auki (: Kokeiltiin sitä isän kanssa ja kyllä se vaan aukas minullakin!


Tämä pieni viaton purkki, voidemainen ja tuoksunaan minttu tekee ihmeitä myös minulle, jolla päänsärkyyn ei välttämättä auta tavalliset särkylääkkeet eivätkä välttämättä edes migreeniin tarkoitetut lääkkeet! Olen todennut sen tehon viimeisien viikkojen aikana töissä, päänsärky iskee oikeastaan joka kerta sillon kun sen nimenomaa ei pitäisi iskeä!

Yhtenä työpäivä minulla ei ollut mukana päänsärky lääkkeitä, mikä neuvoksi? Päätin kokeilla tätä, levitin voidetta silmäkulmaan mistä särki ja ei mennyt kuin 30s ja ihanan kylmä tunne valtasi koko särkyalueen! Voide siis viilentää ja tekee alueen kylmäksi! Ei vaarallisesti vaan aivan kylmägeelin tapaisesti! Tämän voiteen "kylmän tunteen" vaikutus kesti useita tunteja! Ja kappas, voiteen tekemä kylmä tunne hävisi vieden mukanaan päänsäryn! OHO (:


Tämä pieni ihmeellinen purkki on minulla mukana joka päivä! Kuuluu vakitavaroihin laukkua pakatessa töihin (: Jos vain tietäisin, mistä päin Thaimaata tämä on ostettu, kertoisin sen teille heti! Tätä uskaltaa levittää lähellekkin silmää (varoen kuitenkin, että ei osu silmään, ei varmasti tee hyvää) toisin kuin tavallisia kylmägeelejä! Itselläni särkee usein päätä nimenomaa silmäkulmasta ja tämä on niin näppärä levittää siihen ja apu on nopea!

Alan varmaa kuulostaa aspirin - mainokselta kaikkine iskulauseineni, taidan suunnata nukkumaan ja huomiseen työpäivään (: Mahtavaa tiistain alkua kaikille (:


5 kommenttia:

 1. Moi!
  Tosi yksinkertaisen kaunis ja täysin omaa laatuaan oleva blogi sulla! :--)

  Käyhän toki vilkaisemassa meidän blogia:
  http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi ei, mä haluan tota kans!! :D Kerrothan jos sattuu tuleen suomessa jossain vastaan!:)

  VastaaPoista
 3. Eiku mä löysinkin kun googletin Tiger Balm!! :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kyl varmaa iha suomen kamaralta näitä saa! Tää purnukka sattu oleen Thaimaasta mutta ihan äärettömän tehokas (: suosittelen!

   Poista