14. huhtikuuta 2013

UUDET TUULET PUHALTAA

Myös blogin puolella lähiaikoina/lähitulevaisuudessa (; Edellinen postaus sen vakuutti mikä on mun juttu ja samoin teidän muiden blogit ovat saaneet mut siihen, että mäkin haluan tehdä jotain uutta ja välillä poistua mukavuus alueelta! Haluan uudistaa pikkuhiljaa blogin sisältöä eli sitä mitä tänne jatkossa kirjottelen! Jatkan toki samaan malliin, siksihän te olette lukijoiksi liittyneet ja muutenkin seurailette (: Pieni uudistuksen ripe... aika pieni sellainen tulee, toivottavasti mieleinen sellanen (: Jos blogi välillä näyttää oudolta tai hassulta ja väännätte päätä ympäri tajutaksenne mitä tapahtuu niin olkaa huoleti, jatketaan postauksia heti tiistaina kunnolla (:

Kuvailen teille tässä alkuviikon aikana (varmaan alkuviikonaikana) niitä videoita ja se yllätys on vielä tulematta (: Oon niin hajamielinen ja kiireinen nykyään ja iltasin äärettömän väsynyt että bloggailukin on aika pahasti jäänyt! Kuulumisia päivittelen facebookin puolella lähes päivittäin joten klikkailkaa ittennne sinne tuosta sivun reunasta olevasta facebook-kuvasta tai TÄSTÄ! Olisi ihana saada uusia tykkääjiä, olisi ihana päivittää teidän kanssa pikakuulumisia siellä (:

Mahtavaa viikonalotusta teille kaikille ihanille <3 Onneksi olette kärsivällisiä ja odottelette uusia (hyviä) päivityksiä ja jaksatte laittaa ihania ja postiviisia kommentteja lähes päivittäin (: Ootte ihania <3 Kiitos tuhannesti!


2 kommenttia:

  1. Ihana suloinen panta oli ilmestynyt kirjeessä postilaatikkoon perjantaina.:) Kiitokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, hyvä homma ja hyvä jos kelpas (: meinasinki tänää kysellä asiasta mutta eipä enää tarvitse (:

      Poista