19. huhtikuuta 2013

ONNELLISUUDEN TÄYTEINEN PERJANTAI

Mahtavaa viikonlopun alotusta ihanaiset <3 Viikot vaan vierii ihan hirveen vauhdilla eteenpäin ja ens viikon maanantaina ollaan TOP-jakson puolessa välissä; nyt jo?! Liian nopeeta menee aika... Mutta ihana saada kesä ja LOMA, toivon kuitenkin, että mun tekemästä kesätyöpaikka hakemuksesta irtois se kesän työ (: Toivotaan parasta!

Koko viikon oon haaveillut tulevaisuudesta ja siitä, mitä se voisi tuoda tullessaan! En osaa vielä päättää, eikä onneksi ihan heti tänään tarvitsekkaan, mutta ensi keväänä se pitää olla selvillä, sillä jos aijon hakea joihinkin kouluihin, täytyisi tietää että minne! Olen töissä tauoilla selaillut viikon mittaan eri hakusanoilla eri kouluja ja katsonut niiden tarjontaa niistä aloista mitkä minua kiinnostavat... kappas... kaikki hakusanat alkavat sanoin: näyttely tai näyttelijäksi :D Erittäin hyvä koulu, hyvällä näyttelijän tutkinnolla löytyisi Turusta... apua... entä perhe, kaverit? He jäävät tänne.. entä jos tulee vaikeeta ja tarvitsen perheen tukea ja välimatka on yli 300km??


Oon tällä viikolla löytänyt aivan ihania asioita ja asuja tulevaan kesään! Oon huomannut, että positiivinen asenne sitä kohtaa, että omatkin vaatteet voivat olla nättejä ja ihania on saanut mut heti huomaamaan kuinka paljon kivempi on kulkea niillä omilla vaatteilla ympäri kaupunkeja! Turha valittaa, että haluan vaihtaa tyyliäni... ei se noin vain vaihdu... tämä tyyli on minun (:


 Oon oppinut arvostaan itseäni ja huomaamaan asioissa joitakin hyviä puolia ja se on saanut nämä 5 viikkoa tuntumaan mun elämäni onnellisimmalta ajalta! Oon elänyt niin positiivisesti, että en ees muista koska viimeks... varmaa laspena?! (: Mieli virkeenä koko ajan, kävi miten kävi!


En teeskentele positiivisuuttani, olen oikeesti onnellinen ja ilonen (: Uskokaa tai älkää! Viikonloppu tois tullessaan kaverin tapaamista, syömistä ulkona, videoiden tekoo, valokuvaamista ja vaikka mitä (: Viettäkää ihana ja (säässä luvattu) aurinkoinen viikonloppu <3


16 kommenttia:

 1. Jos haluut sinne turkuun opiskeleen, niin siitä vaan, sulta löytyy rohkeutta sihen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih mikä ihanuus sä oot siellä (: kiitos tuhannesti tsempeistä!!

   Poista
 2. Mites se kiharapostaus?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa heti ku saan ne taas tehtyä (: vähä ollu aamusin laiskaalla tuulella mutta eiköhän nyt kun ilmatkin lämpenee ni alan taas tekee kiharoita (;

   Poista
 3. ihanan valoisia kuvia :-) mäkin ootan tulevaa kuin kuuta nousevaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos (: kyllä tulevasta on ihana haaveilla ja ehkä jopa päästä toteuttamaan sitä mitä on haaveillut (;

   Poista
 4. ihanan pirtee ja positiivinen tää sun blogis!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos, piristi kovasti mieltä (:

   Poista
 5. Ihana tuo neule! :) ja tää aurinkoinen sää tosiaan saa mielen virkeeksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niimpä (: iha erilainen mieli nousta aamulla ylös ku paistaa aurinko (:

   Poista
 6. Mikä koulu siellä turussa on?:) Kannattaa miettiä kyllä ihan realistista ammatti ensin koska hyvin harvat näyttelijät pääsee huipulle tai edes näyttelemään:D Ja nekin on jotain TeaK käyneitä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ny sen koulun nimee täs ylhäällä ni en muista mut sanon joskus :D nii no mä haluun kokeilla, tie vaikka oisin joskus hollywoodin huippu :D no ei vaa... tällä hetkellä haluun vaan päästä kokeileen näyttelyä, hakee uskalusta ja rohkeutta ja kattoo mitä siitä tulee! Ajatuskin että työskentelisin H&M kassalla ei houkuttele YHTÄÄN!! Haaveita täytyy yrittää toteuttaa, jos niistä ei tuukkaa mitää ni sit jättää ne keskittyä tähän hetkeen!

   Poista
  2. Oikein :)! Pitää uskaltaa ottaa riskejä ja tehä töitä unelmiensa eteen! <3

   t. eri anonyymi kuin alkuperäinen kommentoija

   Poista
  3. Oih mikä ihanuus sä oot siellä (: kiitos ihan hirmusesti <3 Ihanan kannustava kommentti!

   Poista
 7. Kirjottele ihanuus :Dootan niin paljon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos sinä ihanuus siellä <3 kyllä täytyy nyt ryhdistäytyä ja alkaa tekemään postauksia useammin (;

   Poista