9. huhtikuuta 2013

LOVELY TUESDAY

Mikä energia, mikä ihana aurinko, mikä ihana päivä! Eilinen postaus oli aikas synkee, pyydän anteeksi! Kuitenkin postauksen jälkeen sain ihanalta Sannalta facebookissa linkin, missä joku tyyppi oli testannut omaan ihotautiinsa rasvaan sekoittaa ruokasoodaa ja se on parantanut häneltä sen lähes kokonaan alle vuodessa! Kiitos Sanna tästä linkistä ja vinkistä ;)<3 oma rasva odottaa tossa pöydällä valmiina ruokasoodan käsittelyyn ja joka kolmaspäivä tätä tulisi laittaa iholle! Toivottavasti voin nyt sanoa, että: hyvästi kamala iho (: Kiitos myös ihana MINNA kun laitoit mieltä piristävän kommentin edelliseen postaukseen (: oot ihana <3
Oonkin jo tuolla facebookin puolella hehkuttanut yhdestä pikku yllätyksestä jo tässä muutaman päivän ja valitan... saan sen yllätyksen aikasintaa huomenna aamulla tänne blogiin (: maltatte odottaa kuitenkin! Panta arvonnan voittaja selvisi tänään ja hän on ihanainen ELINA (: Laittelinkin sulle jo kommentilla asiasta ja otathan yhteyttä minuun (:  Facebookissa toisen pannan eli ruskean pannan voitti MIITTA (: Onnee sulle kans <3 tuon pannan sulle joku päivä kun kerkeen sun luona pyörähtää ellei muuten nähä (:

Tää päivä on ollut vaan yli ihana, taas vaihteeks (; Oonkin hehkuttanut niin paljon mun ihanista päivistä ja siitä miten onnellinen oon! Ehkä tuo tiedostamaton työstressi teki tepposia ja aiheutti mulle muutamaks päiväks aika pahan olon, itketti ja oli kurja olo! Nyt taas huomaan hymyileväni, nauttivani joka asiasta mitä teen, nautin siitä, että aurinko häikäsee pihalla ja jaksan täysillä työpäivät (: Odotan, että aurinko alkaisi paistaa vähän enemmän ja lämpötilat nousisivat vähäsen, niin voisi siirtyä vähän kevyempiin kenkiin! Olisi ihana laittaa jotkut ihanat ballerinat jalkaan ja mennä ovesta ilman, että miettii onko kylmä vai ei (: Sekin päivä koittaa vielä, vaikka ei ihan heti ikkunasta katsottuna siltä tunnukkaan!
Kamera piti ottaa tänään mukaan kun lähden töihin, mutta tajusin, että en oikeasti kerkeä päivän aikana kuvailemaan, en edes ottaa yhtä kuvaa sillon kun lähden syömään, töissä on ihan hirvee kiire joka päivä! Kevät tekee tepposia myös pankissa, kiirettä pitää, onneksi ruokatunnin saa pitää, välillä ei kerkee kahvitauolla istua kun 5min kun taas tulee jotain ja on pakko mennä (: Noo... nautin jokaisesta minuutista töissä, vaikka muutaman kerran on meinannut hermot mennä niiden koneiden ja laitteiden kanssa! Ja myös kun tuo mun matikka ei oo mitään parhainta, niin välillä kun joutuu laskemaan päässään jotakin, niin se tuottaa hankaluuksia! Onneksi työkaverit varmasti ymmärtävät sen ja jaksavat odottaa vaikka laskisinkin vähän kauemmin jotakin asiaa kun he!
Oon niin intoo ja energiaa täynnä, että maltan tuskin oottaa huomista aamua! Ihanalla JENNALLA oli blogissaan muutama postaus sitten ohjeet hänen ihaniin kiharoihinsa ja huomenna aamulla ajattelin ne toteuttaa (: Saa nähä millaset mä saan aikaan! Onneks mulla on hyvä suoristusrauta, ni saa ne varmasti nopeesti tehtyä!
Super onnellista ja ihanan aurinkoista tiistaita ja loppu viikkoo teille kaikille (: Uusia lukijoita on hypännyt mukaan kyytiin joten tervetuloa vain kaikille ja toivottavasti tykkäätte (:


5 kommenttia:

 1. Ruokasooda on nököjään parannus aika moneen vaivaan!:) Etkö saanut sähköpostia jonka lähetin?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään joo (; juu sain, vastailen kuhan töistä pääsen (:

   Poista
 2. Haastoin sut mun blogissa! :>

  http://absolutelylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, täytyy käydä katsomassa! Kiitos (:

   Poista