1. huhtikuuta 2013

APRILLIPILA VAI OLIKO SITTENKÄÄN?

meinaan se, että avasin aamulla bloggerin ja huomasin lukijamäärän kohonneen 40!!! Aivan mahtava summa minulle, puolessa vuodessa noinkin moni on painanut "liity lukijaksi" -painiketta, suurin osa klikkannut "seuraa bloglovingissa" ja osa seuraa suosikeissa (kävijä määrät sen osoittavat, että teitä on siis enemmän kuin 40)... ootte ihan uskomattomia ja päivän piristyksiä (: Ilman teitä kaikkia ihania, ei varmaan olisi tätä blogiakaan!
Aloitin bloggaamisen tavallisena tyttönä, joka rakastaa kertoa elämästään, valokuvata ja jakaa upeimmat kuvat jonkun kanssa, palkita välillä ihania ihmisiä ihanista asioista ja luoda positiivista henkeä (: Olen tätä kaikkea edelleen, mutta en tajunnutkaan, että näinkin moni kiinnostuu minun elämästä, iloista ja suruista, jakaa positiivisia kommentteja ja tukee vaikeissa tilanteissa, jaksaa antaa palautetta ja olla mukana tekemässä tästä entistä mukavempaa ja kivempaa <3
TÄMÄ EI OLE APRILLI PILA VAAN TOSI JUTTU SIITÄ, ETTÄ TE OOTTE MUN PÄIVIEN PIRISTYS IHANINE KOMMENTTEINEEN <3  Tästä on yksi hienoimmista hetkistä aloittaa uusi viikko (:
ppssst. arvonta on käynnissä vielä tämänpäivän ja palkintona on lahjakortti! Käykäähän osallistumassa (:  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti