4. maaliskuuta 2013

SAIRASTUVAN KUULUMISET!

Meillä on täällä koko perhe kipeenä, osa on kovassa flunssassa ja osa oksennustaudissa kun N ja äite ;( Ite kärsin tällä hetkellä kovasta flunssasta... arrgh! Oon näitä muutamaa ekaa riviä väsännyt nyt puol tuntii kun silmät vuotaa kun kattoo kirkasta näyttöö ja korvaa vähä särkee ja nenä vuotaa ja ja ja... Eli etteköhän jo huomannut, että kipeenä oon!


Tää loman vikat päivät meni ihan totaallisesti peiton alla palellen, niin kuin nytkin! Palalen koko ajan... ihana kamala olo! Tästä jos selviää ni selviin aika paljosta!


Juomaa mennyt enemmän kun laki sallii! Öisin herään tunnin välein kun kurkkua kuivaa ja se on kipee ja haluu juotavaa... onneks toi yläkerran vessa saatiin nyt ennen sairasteluja valmiiks niin voi yöllä käydä siinä täyttämässä vesilasia, kamalaa jos joutus alas menee 2 tunnin välein yöllä!


Yritin kiivaan vilkkaasti saada valmiiks sitä kouluun palautettavaa raporttia mutta kappas... meidän kumpikaan tietokoneista ei aukase sitä palvelinta, mistä löytää siihen raporttiin sen pohjan!! MIHIN MÄ NYT SEN TEEN? Mulla ei siis mee tällä hetkellä kovin hyvin.... ei koulussa eikä kotona... siis ku oon kipee! Hitto! Eiköhän asioilla oo tapana järjestyä! Katotaan aamulla, että mikä olo, tuskin kouluun vielä huomenna meen, sen verran kamala olo! (sori kun puhun koko ajan huomisesta vaikka tarkotan nyt maanantaita, kello on jo kohta joku yhen pintaa ni sillä)

Kiitos ihanista kysymyksistä ja videopostauksen toteutan heti kun terveys sallii!!

Voikaahan hyvin ja pitäkää ittenne terveinä (: Palataan videonparissa kunhan saan itteni kuntoon, voi mennä viikon loppupuolelle joten älkää ihan heti odottako (:


8 kommenttia:

 1. Voi eii! D: Pikaisia paranemisia <3 Meitä oli tänään koulussa vaan 2 mun lisäks että taitaa se muillakin olla (tai sitten vaan muutenvaan taas lintsaavat....)
  ~Miitz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 jotenki mä vähän arvasin ton luvun noista paikalla olijoista! Ja epäilen myös tota sulkeissa olevaa... Enköhän mä palaa mahd.pian mukaan kuvioihin (:

   Poista
 2. Olit blogikirppikseni puolella kysellyt tuosta Guessin ihanuudesta, niin voisin kuvitella että mekon ympärysmitta tuosta rinnan alta olis kutakuinkin 75-80cm, voin toki mitata vielä kunhan kotia pääsen ! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitos! Voipi olla että se on minullekkin iso, täytyy vähän kattella! (:

   Poista
 3. Paranemisia sinne! Voih, sairastaminen on kovin tympeää.:( Oi, mukavaa saada sinulta videopostaus!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon (: niin on, onneks nyt jo parempaan päin tän sairastelun suhteen! Videokin tulee kuhan tästä vielä lisää voimia kerätään (:

   Poista

 4. Ompa mukavan oloinen blogi sulla! Taidan lisätä suosikeihin, seurailla jonkin aikaa sitä kautta ja lopulta ehkäpä liittyä lukijaksi. :-)

  Käy ihmeessä kurkkaamassa myös mun ja liity, jos nappaa.

  http://kaikkiaskeleet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmusesti (: eikä aina tarvitse lukijaksi jos haluaa vain satunnaisesti seurailla (: Minäpä käyn kurkkaamassa myös sun blogin puolella!

   Poista