15. maaliskuuta 2013

PITKÄN AJAN KUULUMISET

Moikka kaikki ja mahtavaa viikonlopun alotusta kaikille <3 viikko sitten viimeks oon istunut koneen ääreen ja rustannut teille tekstiä, mutta nyt aattelin sitäkin toteuttaa! Vähän ollut tässä viikon mittaan niin huonoja, mutta enemmän niitä hyviä asioita! Kaikki huonot asiat liittyvät kouluun, mutta kaikki hyvät asiat kavereihin ja vapaa-aikaan (: Alkuviikko meni viellä sairastaessa, lähin siis maanantaina kesken päivän ja tiistaina olin veljen seurana ja hoitajana kotona, kun se sairastu oksennustautiin meidän perheen viimeisenä jäsenenä! Nyt näyttäs, että kaikki ovat sairastaneet flunssan ja oksutaudin, joillakin vielä jälki flunssaa mutta muuten hyvin! Keskiviikkona lähettiin koulun puolesta klo 11.30 TAMK:iin eli Tampereen ammattikorkeeseen tutustumaan! Se kierros siellä sai ainakin tajuamaan, että se paikka ei sovellu minulle! Liian teoria painotteista, mä kuitenkin haluun päästä tekee myös käsillä ja näyttään luovuutta enemmän, niin kuin nykyisissä opinnoissa! Tän kierroksen jälkeen päästiin koulusta ja suunnattiin ystävien kanssa syömään ja hetken aikaa hengailtiin kun ootettiin meidän kyytiä saapuvaks! Kyllä vatsalihakset kehitty kun niin paljon naurua (: Nii ja missattiin myös se toinen luento yhtien toisten kamujen kanssa ja mentiin hetkeks muualle! Kiitos teille kaikille siitä päivästä <3
Tostaina ( joku myös lukenut aamulehdestä (; ) oli illalla historiassa ensimmäistä kertaa ammattikoulun potkijaiset! Sori lukiolaiset, ette saa olla enää ainoita joilla on jotain juhlia ja muuta vastaavaa :D Oli aivan mahtava ilta ja naurua riitti myös sinne! Etteköhän oo päässy lukee tän päivän aamulehdestä kaiken ja jos ette ni käykäähän ostamassa ja lukemassa (:


Ja tänään perjantaina on ilta mennyt Tampereen suunnalla, tällä hetkellä istun isän tyhjässä kodissa tietokone sylissä rustaamassa teille tekstiä! Noi lähti matkalle pariks viikkoo ja luvan kanssa tietty sain tulla hetkeks lämmittelee, ihan hirveen kylmä ilma pihalla ja taas tullut lisää pakkasta illan aikana mittariin! Älkää palelluttako itteenne siellä, siellä saa kyllä flunssan helposti itelleen! Kohta täytyy suunnata tästä bussiin ja takas keskustaan, aattelin käydä Sokoksella pyörähtään vielä viimeset ostokset eli lanka ostoksille ja miksi? Sain eräästä blogista ihan mahtavan idean alkaa tekeen yhtä ihanuutta mutta siitä lisää kun se on valmis (:  Yksi panta arvonta ainakin vielä tulee tässä ens viikon aikana, katsotaan tuleeko enempää! Pipo kelit varmaa vois pikkuhiljaa alkaa siirtymään ja siksi nuo pannat ovat kyllä oiva valinta, mä tykkään myös niistä siks, että ei mee tukka huonosti kun laittaa vaan tollasen! 


Eiköhän tässä taas tekstiä yhelle kertaa! Palaillaan taas! Oon ollut niin laiskalla tuulella taas viimesen viikon ni siks en oo postannut ja tosiaan maanantaina alkaa 10vko työharjottelu jakso eli varmasti saatte musta kuulla työn merkeissä (: Aurinkoista viikonloppua kaikille (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti