19. maaliskuuta 2013

ONNELLINEN BLOGGAAJA

Nyt mä huomasin taas pitkästä aikaa, miten ihana paikka tää blogi on (: ei vain ne omat tekstit ja teidän ihanat ja valloittavat kommentit vaan myös teidän muiden blogit ja ihanat positiivisuuden lähteet <3 Tässä nytkin pienessä päänsäryssä ja vähän väsyneenä työpäivän jälkeen, istun sängyllä tietokone sylissä ja hymyilen! Hymyilen onnesta ja ilosta! Ja se kaikki sen takia, että en jaksa tällä hetkellä murehtia pienistä ja turhista asioista vaan keskittyä siihen mitä mulla on ja mitä saan tehdä päivittäin parantaakseni tätä onnellisuutta!
Oon onnellinen mun mahtavasta ja ihanasta työpaikasta, jossa saan ihanien ihmisten kanssa tehdä töitä seitsemän tuntia päivässä ja viisi kertaa viikossa <3 Oon onnellinen niin monista asioista, että se lista ois aivan äärettömiin saakka (: Kaverit, vapaa-aika, perhe, shoppailu, aurinko, valoisat aamut, pitempään nukkuminen, ruoka, nukkuminen, uudistunut huone, uudet vaatteet, blogi, iloisuus ja ihan kaikki <3 Mun olotilaa kuvaa tällä hetkellä vain yks sana: ONNELLINEN (:
Tähän ylös keräsin kollaasin siitä, mikä on parasta siinä, että on pankissa töissä: korkkarit (; , ihanat vaatteet ja huivit (saa olla tyylikäs) ja korut!Viikonloppuna aattelin käydä ostamassa sellasen mustan tai harmaan pleiserin ja sit olis ihana ostaa pleiseri keltasena (; Saa nähä riittääkö varallisuus ostamaan kaksi samalla kerralla, mutta sen mustan tai harmaan ostan kuitenkin, koska töihin olis aika fiksu sellanen hankkia (: Nyt kun ei oikee oo mitää sellasta, ni vähän on välillä sellanen olo, et oon vähän alipukeutunut, mutta en oo kuitenkaan! Mielikuvitus edelleen tekee tepposia (;
Huomaatte jo varmaa, että oon intoo täynnä ja olen iloinen (: Iloista viikkoo kaikille teille ihanille <3 olkaa reippaina ja pirteinä (:

16 kommenttia:

 1. Et oo ollu siellä pankissa kun vasta pari päivää, mutta jos tän parin päivän perusteella kysyttäs, niin voisitko kuvitella työskenteleväs pankissa joskus tulevaisuudessa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo näiden kolmen päivän perusteella oisin ihan valmista kauraa menee sinne töihinkin joskus (: Kyllä varmaan voisin kuvitella työskenteleväni siellä joskus jos elämäntilanne vain sinne saakka johdattaa (;

   Poista
 2. Iloista ja reipasta viikkoa sinnekin! :) ihanan positiivinen postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih niin myös sinnekkin (: Kiitos paljon!

   Poista
 3. Oot kyllä ihana tyttö.:) Tuolla positiivisuudella tuut pääsee pitkälle ja saat kurotella tähtiä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No awww kiitos Elina (: kiitos tosi paljon!

   Poista
 4. Oot niin ihana positiivinen tyttö!!:) oikee auringonpaiste<3 sun postaukset saa aina hymyilee ja iloiseks harmaammanki päivän jälkee!!:)
  Kiitos ku pidät blogii!! Tää on niin ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awws mikä ihanuus sä oot siellä <3 kiitos ihan mielettömästi, sun kommenttis niin piristi mun päivää (:

   Poista
 5. waudee! ihania kuvia ja muutenkin tosi kivan oloinen blogi! :)

  www.whoami-life.blogspot.fi -> liity lukijaksi jos tykkäät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmuisesti (: Käyn paremmalla ajalla vilasemassa sun blogia (:

   Poista
 6. Millon videopostaus tulee ? :) ei jaksa oottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työn alla (: Sain vasta tän koneen tänään toimimaan, että ensimmäinen video tulee tässä pääsiäisen aikana (; Malta odottaa vielä muutama päivä :D

   Poista
 7. Ihana piristävä postaus, tät lukiessa tuli myös iloiseksi <3 :) Hyvää pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos paljon, iloinen onkin olo edelleen (; Ihanaa pääsiäistä myös sulle Krista <3

   Poista