9. maaliskuuta 2013

ELÄVIEN KIRJOISSA!

Huh huh! Kaks viikkoo kipeenä oloa olis nyt toivottavasti ohi! Tosiaan eilen perjantaina (naistenpäivänä) piti suunnata aamulla kouluun, mutta kappas: 40min ennen kellosoittoo tämä likka päätti alottaa 6 tuntia kestävän oksennus kierteen! arrgh.. ei olis yhtään voinut ärsyttää enempää... Tänään onneks menee jo vallan hyvin! Ruoka maittaa (ja ennen kaikkee pysyy sisällä) ja pääsin suihkuun ja vähän virkistyyn! Sain 2 viikkoon puettua ekaa kertaa päälleni muutakin kun yö asun! Tuntuupa elävältä :D
Ens viikolla olis luvassa ammattikorkeeseen tutustumista ja vähän koulun puolesta pikku juhlia ja sit alkais kohta ne työt! Tuskin ees maltan oottaa! Oon niin ilonen, kaiken lisäks sain vielä aivan mahtavan työharjottelupaikan!! Pääsin siis pankkiin töihin! Siellä tutustutaan heidän työarkeen 10 viikon ajan ja aivan varmasti opin paljon uutta ja ihmeellistä! Mahtavaa (:
Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että elämä jatkuu ja pääsen taas pitkästä aikaa takas normaaliin arkeen! Vielä tietysti eilisen syömättömyyden takia on vähän huono olo varmaan vielä parikin päivää, mutta muuten toistaseks menee hyvin! Toivon todellakin, että vähänks aikaa olis mun sairastelut tässä! Jos vaikka syksyllä katotaan uudestaan (:
Mahtavaa viikonloppua ja alkavaa viikkoa kaikille! En tuskin tässä vielä jaksa sitä videoo kuvata, mutta tulossa on kyllä! Kuvailen sen kun on aikaa paremmin ja muutenkin parempi olo! Toivottavasti maltatte odottaa (:


13 kommenttia:

 1. Auts, kuume ja oksutauti ei kuulosta yhtään kivalta D: toivottavasti mulle ei tuu vaik nyt onki ollu pitkään liikkeellä! Mut hei hyvä jos oot jo parempi ja pääset vähän liikkeelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin kans että oisin selvinnyt siitä mutta tosiin kävi! Meillä kyllä oli noi kaikilla että aika oletettavaa oli, et mullekki iskee tuo! Toivotaan, että sulle ei tuu... ei kivaa :/ Kiitos ihanasta kommentista (:

   Poista
 2. Sinut on haastettu! :)

  http://lovinglittlemoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi pientä, mahatautikin vielä!!:( Nyt sit arvostaa taas terveyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin arvostaa (: kiitos, laitat aina niin ihania kommentteja (:

   Poista
 4. Ihana toi N kuva!! <3 niin ilonen !!
  On mukavaa että oot nyt hyvässä kunnossa :3
  Mäki ootan sitä töihin menemistä tooosi paljon, vähän jänskättää tosin :D
  Myös toi ammattikorkeeseen tutustuminen jännttää mietin vaan että ''onkohan se sopiva mulle?'' :o
  ~Miitz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih (; Nii mä kans tota ammattikorkeeta, ku kuitenkin koko ajan, joka päivä, pienessä mielessäni mietin, että mitä ihmettä mä teen näiden opintojen jälkeen! Ja sit ku mennää tonne, ni sieltä saa taas lisää infoo ja kuitenkin tulee sen jälkee sellanen olo että: juu me mennää sit tonne ja se pelottaa! Katotaa mitä käy (:

   Poista
 5. Minun blogissa kiva arvonta käynnissä:
  http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/03/nyt-starttaa-jalleen-uusi-arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih minäpä käyn kattomassa (:

   Poista
 6. oi ihana tuo hauva! <3

  http://janette-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista