1. maaliskuuta 2013

A-VIIRUS VAI HÄ?

Äiti kysy et onks mulle tulos joku a-virus tai joku vastaava... Juu siis hä? Mikä se on :D no joka tapauksessa, kurkku tosi kipee ollu muutaman päivän jo mut ei kuitenkaan oo kovin punanen ja ei oo mitää valkosia pilkkuja että angiina olis! Toivotaan että tää olis joku ohi menevä juttu ja menee tolla finreksiinillä ohi (: flunssaa ja muita tauteja on ollu ihan kiitettävästi liikkeellä, ainaki mitä blogin puolella oon lukenut! Nyt pitäs muistaa syödä paljon vitamiineja ja käsien pesu ois kans ihan paikallaan! Ite huomaan useesti tekeväni sen virheen, että ku tuun jostain kaupoilta tai muualta kuten koulusta ni en pese käsiä, vaikka se olis aika pieni vaiva siihen, että ei kanna kyliltä kaikkia tauteja mukanaan kotiin! Meillä kuitenkin on tuota pientä ihmiskintaa täällä ja sit on toi alaaste ikänen joka tuo omat taudit koulustaan (mikä on aika yleistä alasteilla että siellä on kaikki virukset ja jne) mutta eikös se niin oo, että aina voi parantaa tapansa? (:
Tässä pitäs alkaa työstämään oikeen urakalla yhtä raporttia kouluun, palautus on maanantaina ja siinä on kiinni 2 kurssin arvosanat :o en tosiaan halua unohtaa sitä.... On vaa jotenki ollu koko loman ihan veto pois, alku viikon särki lihaksia niin paljon, että kaikki jutut oli hankalia toteuttaa (oltiin siis oltu salilla sunnuntaina ja tehty aika raskas käsi ja selkä treeni) ja sit iski kurkkukipu ja pieni tunne siitä, että on lämpöö! Tai no kipeenä oon ollu aika lailla viime perjantaista saakka ja maanantaina tais jopa olla oikeesti vähä lämpöö, ellei kuumemittari iha huijaa mutta se meni ohi sit! Tai sit se johtu siitä treenistä, mene ja tiedä...
Tästä vois nyt vielä pyytää teitä käymää laittamassa tämän päivän ajan ihan mitä tahansa kysymyksiä, minusta, koulusta, vapaa ajasta, politiikasta, sijaislapsista tai ihan mistä vaan mitä haluutte tietää minusta tai haluatte tietää mitä mieltä oon joistakin asioista! Nytkin on paljon puheenaiheita todella ajankohtaisita asioista että miksipäs ei niihin voisi vastailla...TÄSTÄ LINKISTÄ!


2 kommenttia:

  1. Mul oli kans joku ihme flunssa. En mäkään tiiä mikä on a-viirus xD Mul oli vaan nenä ihan tukossa ja pää lukossa, mut sitä kesti vaan 3 päivää :) Toivottavasti paranet pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku ihme tauti se on :D mulla on kurkku kipee, päätä ja lihaksia särkee ja välillä pientä lämmön tunnetta! Mutta kaippa tuo ohi menossa (:

      Poista