12. helmikuuta 2013

TOIMINTA TIISTAI IHAN KIRJAIMELLISESTI

Tiistai? Mites tän nyt kuvailis, aika mielenkiintonen, vaihdikas ja naurua täynnä.. voi kun loppuviikko menis samanlailla! Tänää ollut tähän saakka aivan huisin hauska päivä! Kaveri sai vähän ikäviä uutisia mutta niistä selvitään! Samoin kun minä eilen mutta asioilla on tapana järjestyä! Inspiraation lähde sytty eilen junassa kohti Tamperetta ja TÄSTÄ LINKISTÄ voitte lukea tekstin pätkän ELINAN blogista! Tämä teksti avasi silmät (:
Tässä koulussa istutaan taide ja kulttuuri tunnilla! Power Poin esitystä omasta musiikki tyylistä pitäs väsätä ja mä istun blogissa :D Tosi tunnollista :D No joo... aluillaan se on hienosti ja täytyy keksii nyt muutama bändi mitä laitan siihen mukaan! Marika ja Ella tulee koulusta meille hetkeks tänää ja salille aattelin suunnata illalla! Saa nähä saanko itteni (pummaan kyydin siis äitiltä ;D) raahattua salille illasta (: Vois mennä sillon ku muut toljottaa salkkareita telkusta, mä en oikee enää jaksa seurata niitä(kään)! 

Tosiaan ei oo nyt omia kuvia mitää ku en oo jaksanut taaskaan tartuu kameraan ja alkaa kuvaan mitään! Illat kulunut kotihommiin, treeneihin tai äikän tehtäviin! Siinä ne sit onki!


 Aika realistista aatella, että kohta on oikeesti kesä! Ja siitä puheen ollen: jos joku tietää mistä sais tilata sellanen amerikan lipulla varustetun mekon? Aika lähellä totuulla olis jos joku on kattonut High School Musical 3 ni siinä Gabriellalla on jossai kohtauksessa vilahtaa sellanen mekko!! Ni vähän samaa tyylii oon ettiny mooonta vuotta ja sit ku näin ton leffan ja sen mekon siinä ni mun ajatus valkeni lisää! Ihanaa jos voitte auttaa (:

Mutta nyt tää täysin turha jaarittelu sikseen ja takas koulu hommien kimppuun (: Tavataan viimeistään torstaina ystävänpäivä arvonnan merkeissä (:

1 kommentti: