19. helmikuuta 2013

TÄMÄN HETKEN RAKKUDEN KOHDE

Kerrankin taas tällänen postaus (: Mikä on siis mun tän hetken rakkaudenkohde? No tää mun ihanuus sänky ja sen ympäristö! Oon nyt rakastunut tohon sänkyyn ihan 100% kun sain hieman järjestellä uusiks kuukausi takaperin mun huonetta ja sain ton sängyn tohon siten, että sen molemmin puolin mahtuu kulkeemaan... esim. sen petaaminen helpottui heti kun pääsee kiertämään sitä! Se oli niin hankala, kun se oli seinää vasten!

Miten voikaan tulla näin onnelliseksi pienestä asiasta? (: Sängyn päiväpeittona on Ikeasta ostettu peitto joka on ilmeisesti tarkoitettu nukkumapeitoksi, kyllähän mäkin nukuin sillä noilla kylmillä pakkasilla, mutta nykyään on ihan tavallinen peitto!


Tuonne penkille tarttis keksiä jotain noiden arkkujen viereen, mutta eiköhän sinne jotain ilmesty sitten kun inspis alkaa valloilleen (;


Yöpöydän sain tänään äidiltä kun jäi niiden huoneessa ylimääräiseksi! Se tuli todellakin tarpeeseen!


Tyynyt ovat myynnissä äidin puodilla, pääset kurkkaamaan nettisivuille ja vaikka tekemään löytöjä Tästä Sisustus Villa Blancon Linkistä , tummennettua tekstiä klikkaamalla pääset nettisivuille!

Julkaisin yhden postauksen, mutta poistin sen, joten älkää ihmetelkö, jos kyseisestä linkistä ei enää pääse! Kello näyttää jo sen verran paljon, että taitaa olla nukkuminen tähän väliin ihan hyvä idea!

Rentouttavaa loppuviikkoa teille ihanille (:


4 kommenttia:

 1. Et muuten ole ainoa joka intoilee omasta sängystä normaalia enemmän !! :D oon ihan sänkyfriikki ite, puhun sen korkeudesta ja koosta ja lakanoista ja tyynyistä varmaan joka päivä jollekkin, se vaan tuottaa mulle niin suurta iloa, haha! Ja tuo sun yksilö on kyllä täysin vastustamaton <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneks en ole siis ainoo (; siis se on vaan jotain niin ihanaa tuo sänky (; voi kiitos kovasti!<3

   Poista
 2. Ihana makuuhuone! Liityin lukijaksi, mukava blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih kiitos <3 käyn katsomassa sun blogin (:

   Poista