24. helmikuuta 2013

SURUA, ILOA, TREENAAMISTA JA LOMAA

Se vihdoin ansaittu loma alkoi (: Ihanaa lomaa siis kaikille niille kellä se alkoi ja niillä kellä se päättyy ja alkaa arki maanantaina niin lohdutuksen sana, että me tullaan perästä (; eli ahkeraa opiskelua siis teille!
Surua on myös mahtunut ja paljon kyyneleitä! Muistin kyllä, että hautajaiset ovat kamalat ja se ahdistaa, pelottaa ja itkettää, mutta en enää muistanut sitä tunnetta kun ei enää voi pidätellä itkua ja sitä jopa melkein itkee hysteerisesti, haukkoo henkeä välissä ja tuntuu, että koko elämä pysähtyy siihen! Mummin hautajaisista muistan edelleen kuin kuva filmi silmieni edessä sen hetken, kun arkku kannetaan kirkkoon sisään ja kaikki nousevat ylös seisomaan... ja se sama tunne sillä hetkellä kun katsot arkkua, itket hysteerisesti ja tajuat rakkaasi lepäävän siinä rauhassa!
Isomummun hautajaisissa oli toisinpäin eli kaikki tapahtuu arkkua pois vietäessä, ihmiset nousevat seisomaan, alkaa hysteerinen itku, haukot henkee välissä ja tajuat rakkaasi lepäävän siinä rauhassa! Anteeksi kamalasti tämä itkua aiheuttava postauksen alku, tällä hetkellä itkettää edelleen ja tuntuu ihan uskomattomalta, että menetän lähimmät ihmiset ympäriltäni, enkä saa niitä enää takaisin! En ole mikään uskollinen ihminen, uskon kuitenkin, että on olemassa joku joka pitää huolta mummista ja nyt myös isomummusta ja ennen kaikkea uskon siihen, että me vielä tavataan!!!
Koska tämä loman aloitus on hankala ja itkua täynnä, on myös mun fiilikset tällä hetkellä aika maassa! Fyysisesti olen ihan kunnossa ja hymyilen ja olen normaali, sisällä, henkisesti olen ihan palasina ja se kestää oman aikansa palautua kokonaan! Kello näyttää nyt 1.25 ja aamulla olis herätys 8.30 ja kohti salia!
Aattelin nyt pitää taukoa ainakin loman ajan kirjoittelusta, ellei tietysti tulekkin yhtäkkiä positiivista energiaa ja virtaa kirjoittaa, en osaa tällä hetkellä kirjoittaa oikein mitään postiivista! Treenaamisesta ajattelin tehdä postausta tässä kun tämä homma alkaa edetä enemmän ja toi mun ihka oma personal trainer alkaa opastaa mua vielä lisää (; Eli aamulla tulossa taas tiukkaa treeniä!!
Ihania loma, työ ja tavallisia arkipäiviä kaikille (:

5 kommenttia:

 1. Tiedän niin sen tunteen kun menettää jonkun tärkeen ihmisen. Vaikka ylipääseminen ei ainaa oo se helpoin asia on hyvä muistaa että joku pitää heistän huolta ja uskon heidän olevan nyt rauhassa lepäämässä vailla huolia ja murheita <3

  Voimia sulle emilia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 ihanaa että joku pitää musta huolta!

   Poista
 2. Voi ei, mulla ei oo onneks vielä ykskään läheinen ihminen kuollut koskaan mut kuulostaa kauheelta :( Osanotot ja paljon voimia sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ei oo vielä sulla, se on kamalaa ;( kiitos paljon <3

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista