15. helmikuuta 2013

PARAS PERJANTAI

Viime vuonna jäi jostain syystä väliin vanhojen tanssit, mutta tänään se tuli korjattua: aivan mieletön pukuloisto ja mahtavat koreografiat <3 Ahh.. harmittaa kun ammattikoulussa ei ole tälläistä mahdollisuutta! Mutta ihania olivat kaikki!
Tää perjantai on ollut kyllä ihan huippu ihana päivä kaikkine hyvine asioineen, koulussa istuttiin aamun tunnit koneella (facebookissa se meni) tehtäviä tekemässä ja 11:toista syömään ja siitä sitten keskustaan katsomaan vanhojentansseja (: Aamulla vähän nukuttiin pommiin mutta se oli pikku moka tähän päivään aateltuna! Ens viikosta voikin tulla painajainen....

Vanhojentansseja en viittinyt pilata ottamalla tuolla puhelimella mitään kuvia, ei oo kameraa (mitä porukat ei hanki siks kun mähän en tarvii.... öhöm... tänäänkin olis tarvinnut) ja puhelin ei tarkenna mitenkään niin en voi! Siis tällä huonolla puhelimella tarkotan mun vanhaa samsungin puhelinta! Tää mun nykyinen Nokia Lumia 800 ei anna siirtää kuvia koneelle, ei vaikka hakkaisin ton puhelimen... siks oonkin aatellut viedä nyt pian tuon samsungin huoltoon ja myydä sen jälkeen molemmat puhelimet ja ostaa suoraan Iphonen! Juu tiedän, kaikilla on se ja se ärsyttää suunnattomasti, mutta se olis ainakin toimiva ja saa hyviä kuvia! Oon tapellut nyt jo monta monta vuotta huonojen puhelimien kanssa, että nyt täytyy ottaa vihdoin sellanen mikä toimii ja on hyvä!

Turha jaarittelu turhista puhelimista on ohi :D Mitäs muuta tähän päivään kuuluu? No aattelin nyt kirjotella tässä aikani kuluksi, hain N:n hoidosta suoraan kun kahden aikaan lähettiin keskustasta pois ja en sit jaksa enää ravata takas tonne suunnalle hakeen sitä, ni nappasin sit mukaan siitä sen! Oisin muuten joutunut lähteen sitä ihan just hakeen! Tänään menee lastenhoito hommissa (yllätys) ja huomenna tuuraus hommissa (yllätys)... olis ihana kun sais edes kerran viettää viikonlopun ilman turhaa tekemistä! Veljeni P on hyvä esimerkki! Sillä tuota aikaa riittää aina mennä johonkin.... ja minä nyhjötän kotona kun ei oo oikeen aikaa lähtee kun ei voi!! Oma moka kai tää on alusta saakka ollut....

No tämä päivä oli/on ihan uskomattoman ihana ja tästä on hyvä lähteä viikonlopun viettoon! Sunnuntaina pääsee salille, saa nähdä mitä siellä tulee vastaan! Mahtavaa viikonloppua kaikille (:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti