6. helmikuuta 2013

NYT MUUTTUU KAIKKI KERTAHEITOLLA

En voi sanoinkaan kuvailla mitä tuo tarkoittaa... eli otsikko on nyt tuollainen!
Oon vähän (niin kun olette varmasti huomanneet ;D) kokeillut erilaisia blogin nimiä ja ikinä ne ei oikeen oo kuvannut tätä mitä mä kirjotan :/ Carpe Diem kuvaa vähän, mutta se on vain yks osa tätä kaikkee... samoin ne edelliset! Mikä on blogille nimi joka kuvaa ihan kaikkee? Mikä sopii nimeksi tälle kaikelle mitä kirjoitan ja jota te luette? Tajusin kirjottavani tänne paaaljon enemmän kuin omaan päiväkirjaani! JA HAA... siitä se idea lähti... Aika monella on sama blogin nimi, tietysti omalla etunimellään ja tarkoitus ei ole matkia!! Mutta tässä muutaman päivän sisään blogi toivottavasti saa pysyvän nimensä:  Emilia's Diary!

Elämässäni muutenkin alkaa uusi vaihe ja siksi kaikki saa nyt muuttua uudestaan! Anteeksi, että oon vähän tällänen hömppä :D


Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan TÄSTÄ!! Mutaman toivomuksesta arvonta-aikaa pidennetään ja arvonta päättyy vasta  LA 9.2 KLO 12! Muutan sen sinne arvonta postaukseen myös! Osallistukaa osallistukaa osallistukaa! Viikonlopun - alkuviikon aikana starttaa ystävänpäivä arvonta joten olkaa kuulolla!

Makoisaa keskiviikkoo kaikille (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti