4. helmikuuta 2013

MIKÄS SE SIELTÄ PILKISTÄÄ...

 

Ois vähän tylsää jättää kertomatta, että mitä mä täällä väkerrän... mutta aattelin pitää sen vielä salassa! Tässä vähän esimakua tulevvista facebook-arvonnoista!
Sain eilen ihanan yllätyksen kun avasin oman facebookin, olin voittanut ihanan coriouser&coriouser - blogin NOORAN joka sunnuntaisen panta-arvonnan! Saan itselleni postissa lähipäivinä Nooran lähettämän mustan pannan! <3 Ihanaa! Ikinä en oo mitään voittanut yhtään mistään ja tämä oli todella iloinen yllätys!
 
Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille (: Lähipäivinä kerron minun arvonta palkinnosta... olkaahan kuulolla!!

8 kommenttia:

 1. Jännää kuulla mitä sää meinaat arpoa!! Mullakin kävi ihan vasta yhtä hyvä tuuri, voitin kans ekan kerran jotain! :) Se oli itseasiassa myös blogiarvonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ;) juu noi arvontojen voittamiset on kyllä aina vaan niin ilonen yllätys (:

   Poista
 2. Ollaan kuulolla!:)) p.s mua jäi mietityttää ku sanoit jostain mun kuvista saanees inspistä ja kysynkin et mistä niin ku?:)) Ihan mielenkiinnolla .hih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa olit liittynyt lukijaksi <3 juu muistan tuon kommentin vielä, sun kuvissa on vaan sitä jotai! Niissä on hyvin osattu tarkentaa siihen itse kohteeseen ja tausta jää hyvin sumeeks eli niissä kuvissa keskitys on täysin oikee (; nyt en muista sitä kuva sarjaa mihin sen kommentin jätin, mutta esim ne kuvat olivat yks inspiraation lähde! Voin käydä laittamassa kommenttia siihen postaukseen kun selaan sen tuolta (:

   Poista
 3. Ihana ja sympaattinen blogi! Kerrot innostavasti, sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Linda (: ihana kommentti!

   Poista
 4. Hih, mukavaa huomata, että neulomisinnostukseni on levinnyt myös tänne! ;)

  VastaaPoista