16. helmikuuta 2013

LAUANTAI AAMUN HAASTE

Heipsan! Sain ENNILTÄ haasteen jonkin aikaa sitten ja aattelin sen nyt toteuttaa lauantai aamun kunniaks (: Oon tehnyt tän haasteen aikasemminkin, eli yritän keksiä mahdollisimman paljon uusia juttuja! Älkää säikähtäkö jos tulee muutama sama, se on silloin vahinko :D

Haasteen säännöt:
- Kerro 11 faktaa itsestäsi
- Vastaa haastajan 11 kysymykseen
- Keksi 11 uutta kysymystä haastetuille
- Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
- Kello bloggaajille haastaneesi heidät

11 FAKTAA MINUSTA:
1. Viime aikoina mulle on vaan enemmän ja enemmän tullut tarve saada koko vaatekaappi uusiksi, koska haluan niin kovasti kaiken sen mistä olen ottanut mallia tai saanut ihania pukautumis ideoita (eli olen teidän muiden blogeista niitä bongannut :D)
2. Mua pelottaa että en saa selkääni kuntoon kesäksi, olisi sääli jo 3 kesä olla ilman uimarantoja kun ei kehtaa/pysty menemään sinne!
3. Suutun kotona todella helposti, mutta esim. kavereille en osaa räyhätä juuri mitään!
4. Ikävöin aika ajoin vanhoja aikoja, olin silloin niin paljon onnellisempi ja asiat meni hyvin!
5. Kun sain vuosi sitten uudet silmälasit, en ole kertaakaan katsonut sen jälkeen peilistä ja tokassu että: olempa ruma! Niillä vanhoilla laseilla hoin sitä joka kerta vaikka en edes katsonut peilistä! Ehkä heikko itsetunto tai jotain?

6. Liian usein, eli sanotaan joka päivä :D mietin, että toteutuuko sittenkään unelmani ja haaveeni siitä hyvästä tulevaisuudesta? Saanko oikeasti olla onnellinen ja terve kaikkine lisä iloineen esim. se näyttelijän työ?!
7. Olisin hakenut UusiPäivä sarjan näyttelijän paikkaa silloin haussa, mutta opintoni ja asuminen näin kaukana ei olisi antanut myöti! Omalla tavallaan se myös kolahti vaikka sitä ei minusta huomaa!
8. Vaikka blogissanikin ja ehkä näissäkin saattaa ajatella että: hitto mikä valittaja, elän silti onnellista elämää, elämässäni on vain viimeisien vuosien/viikkojen/päivien aikana sattunut niin paljon ikävää ja loppua ei näy, että kai se alkaa vaikuttamaan jo ihan kaikkeen! Pahoittelun siitä! Rehellinen mielipide kommenttilootaan jos alkaa menee liian synkäks!
9. Tykkään mun kavereita ihan hirveesti ja oonkin alkanut taas saamaan kiinni siitä, että näen heitä useammin ja pidän yhteyttä heihin <3
10. Rakastan bloggaamista ihan hirveästi <3 te lukijat ja seuraajat olette tän koko homman toivo ja lähde (: teidän ansiosta jaksaa aina kirjoittaa vaikka täällä ruudun toisella puolella ei aina menisikään ihan nappiin (: Kiitos siitä <3

11 kysymystä haastajalta:

1. Oletko sosiaalinen persoona?
- Olen! Ihanaa tavata uusia ihmisiä ja tutustua heihin!
2. Oletko eläinrakas?
- Olen <3 Eihän meillä varmaan muuten olisi 3 koiraa ja 2 kissaa <3
3. Montako peiliä huoneessasi on?
- 2
4. Meikkaatko joka päivä?
- Kouluun ei tuu ihan joka päivä meikattua (eihän siellä tarvitse ketään miellyttää??) mutta yleensä joo koska oon niin kalpee muuten, että koulussa opettajat on huolissaan kun näytän niin valkoselta! Eli yleensä meikkaan!
5. Ihastutko helposti?
- Ennen joo! Nykyään en niiden lukuisien turhien mielenpahoitusten jälkeen!
6. Jos saisit kolme toivomusta, mitä ne olisi?(rahaa tai lisää toivomuksia ei saa toivoa)
- Olisin jo 18v, saisin haluamani tulevaisuuden, perheeni ja ystäväni ja minä pysymme aina terveinä!
7. Mitkä ovat kolme lemppari TV-ohjelmaasi?(jos sellaisia on)
- Uusipäivä, Glee ja salkkarit (en oo seurannut enää moneen kuukauteen kunnolla salkkareita, mutta tiedän koko ajan mitä niissä tapahtuu, kattoo yhden jäkson sillon tällöin ja tietää juonen)
8. Mikä on yleisin tuntemasi tunnetila?
- Yleensä kuitenkin ilo! (vaikka äiti on varmaa erimieltä ;D)
9. Jos saisit olla kuka tahansa kuuluisuuden henkilö, kuka se olisi?
-  Mulla on kaks: Selena Gomez (kaunis ja lauluääni) ja Nina Dobrev (kaunis ja paras näyttelijä).. voisit ottaa niiden molempien yhdistelmän ihan heti, kiitos (;
10. Onko sinulla sellaista henkilöä, jolle voisit kertoa kaiken?
- Oooon ja monia, silti oon vaan erkaantunut niin monesta silleen, että enää ei tuu kerrottua kauheen monelle mitään!
11. Mikä on lempparikappaleesi?Linkitä se tähän!;)

Sori tää kone vähän temppuilee ja ei anna keskittää noita biisejä mutta ehkä kestetään se (; Mahtavaa jos pääsit tänne saakka! Näkyillään varmaa huomenna illalla ensimmäisen kunnon treeni postauksen parissa, huomenna meinaan on salipäivä :D<3

2 kommenttia:

  1. Onko sulla ollu jotain lääkkeitä siihen selkään? :) Jos ei niin kannattaa mennä ihotautilääkärille niin se osaa auttaa sua ja antaa sopivat lääkkeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain lääkäriltä sellasta rasvaa mitä levitetään säännöllisesti siihen, mutta en voi käyttää sitä nyt kun syön noita mikreenin estolääkkeitä! Täytyy alkaa selvittämään jotain toista! Ja oon myös tuota ihotautilääkäriäkin miettinyt (:

      Poista