11. helmikuuta 2013

LÄHESTYVÄ YSTÄVÄNPÄIVÄ

Moikkis taas kaikki! Se ois taas viikko startattu, oli vähän hankala alotus mutta nyt se on ohi! Tekstiä kirjotan tässä junassa, matkalla takas kotii!
Mites teillä on menny? Peruskoulut/lukiot/ammattikoulut etenee hyvin? (: en voi sanoo samaa omasta opinnoista! Solmuja vähän tullu tähän pitkään lankaan mutta kohta kerrallaan ne auotaan ja saadaan kaikki taas luistaa (:
Tuleva ystävänpäivä on siis torstaina (meillä koulua sillo 8-16) ja olis aika startata jonkinlainen ystävänpäivä arvonta! Se kylläkin on mahdollista vasta samaisena päivänä eli torstaina alkaa ja aikaa siihen osallistua torstai päivä! Olkaa siis kuulolla mitä on tulossa! Tänää kävin ostamassa vähän kortti tarvikkeita ja juuri ennen nukkumaan menoa väsään valmiiksi ystävilleni kauemmaksi kortit! Sillon ku tän julkasen teille ni ne kortit on varmaa jo valmiit joten siks sen asian voiki jo kertoo :D
Hyvä tässä junassa istuessa on muistaa et meillähä on huomenna tiistaina kirjanpidon pistarit! Hups! Päässy vähä unohtuu... No tunneilla oltu hereillä että eiköhän ne muistu mielee! Mulla on ihan hirvee tarve skarpata tohon kouluun ja saada hyviä arvosanoja mut koko ajan joku latistaa sitä tai antaa lisää kuraa niskaa ja sit se into katoo! Nytki koko ajan sellanen olo että tekis mieli väsätä niitä äikäntehtäviä valmiiks ja laittaa opettajalle ne sähköpostilla mutta pitää nukkuunki mennä! Päivällä ei koskaa oo fiilistä tehä mitää koulu juttuja, että ehkä mä pyhitän sit aina iltoja koulu hommille samaa aikaa ku muut kattoo salkkareita, en niitäkää jaksa enää hirveesti seurata :D Mulla on niin ilonen fiilis, että tekis mieli juosta kaikille huutaa ilosta mut ehkä en viitti ainakaan täällä junassa, noi pitäs mua ihan seinähulluna ;D
Koulussaki on muutama ihana juttu mutta pidetään se mun omama tietona vielä toistaseks! Ehkä saatte kuulla siitä joskus hartaassa tulevaisuudessa (; anteeks et ärsytän teitä tällee laittamalla tälläsiä sala juttuja tänne joita en paljasta mut pakko vaa kirjottaa ne johonki ja täähän on tavallaa osa päiväkirjaani (:
Mutta nyt kaikki muksut ni mä meen tästä kirjottamasta enempää kiusallisia tekstejä ja lähen tästä tekee jotai eli tod.näk.nukkuun :D Mahtavaa viikkoo kaikille (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti