3. helmikuuta 2013

ASUA, ASIAA JA ARVONTAA

Heipsan taas kaikille ja mahtavaa alkavaa viikkoa! Tässä juuri tekstaan mun yhelle parhaista kavereista ja mietitään yhteistä aikataulua että koska nähtäis (: ystävänpäiväkin lähestyy uhkaavaa vauhtia ja en oo vielä mitään keksinyt mun muutamalle ystävälle! En taaskaan (niin kuin edellisinäkään vuosina) osta kun vain muutamalle hyvälle ystävälleni lahjan, yleensä sekin on vain perinne ollut että ne samat ihanat ihmiset saavat jotakin arjen piristystä (; eli älkää mun rakkaat muut ihanat ystävät ja kaverit suuttuko jos saatte minulta vain sanat: hyvää ystävänpäivää, tarkoitan jokaista sanaa ja kaikki ootte mulle tärkeitä <3 
Aattelin ensimmäistä kertaa laittaa kunnolla blogiin päivän asua vaikka tänään se ei ookkaan mikään erikoinen, oon tuuraillut taas äitiä puodilla tänään ja aamulla tuli vaan vedettyä kivat vaatteet päälle :D nii ja rennot! Muutama asiakas meinaan tuli 10minuuttia ennen aukeamista ja kiire tuli sillon kun piti vielä hiukset laittas kiinni :D avasin ne kuitenkin ennen ku räpsin kuvia :D aamulla oli tarkotus ihanasti kihartaa tukkaa ja koittaa miltä näyttää ekaa kertaa elämässäni omassa päässä pitkät kiharat hiukset <3 

Meikitön naama tossa alimmassa!! Laitan myös muutaman kuvan pidennyksistä, jotta näätte kuinka pitkän ne on! Piti ottaa kuvat että ennen ja jälkeen mutta se nyt jäi! Joskus hartaassa tulevaisuudessa saatte silleenkin ne kuvat ;D

Viikonloppu menny kyllä totaallisesti "vain oleilulla"... Aina voi parantaa tuleviin viikonloppuihin, lauantai iltana olis ollu ihana lähtee vähän tuulettuu kaupunkiin mutta kotona sekin meni! Joku toinen kerta sit... Aattelin että oisin ensin toteuttanut tänään huone postauksen, mutta ensin täytyis siivota ja pestä pyykkiä ja muuta ja se venyis niiiin iltaan, että teen sen vaikka huomenna tai tulevina päivinä (:

Ihanasti on tullut lukijoita lisää, ihanaa saada uusia seuraajia :) kiitos kaikille ja tervetuloa vain mukaan seuraamaan, pysykää mukana ;)

Mutta Nyt Huom Kaikille!

 Ja tosiaan sen kuuluisan ystävänpäivän kuniaksi aattelin, että voitas silleen sopivasti laittaa arvonta ajan kohtaan sopivaksi! Palkinto tietysti liittyy ystävänpäivä teemaan! Blogiin siis tulossa lähiaikoina arvonta ja tähän arvontaan saa osallistua kaikkii mutta siitä lisää lähempänä (: 

Ja jotta tämä kiva ei jää tähän, oon aatellut alkaa toteuttaan joka viikko erästä pikku palkintoa, johon pystyy osallistumaan facebookin kautta, palkinto kuvasta vain siis käydä tykkäämässä ja on mukana arvonnassa! Saadaan pidettyä iloista kevään merkkiä ilmassa ihanilla yllätyksillä (:  Miltäs kuulostaa?? (:

Katsotaan saadaanko ensimmäinen facebook arvonta ensiviikolla aikaiseksi, olisi ihanaa jos olette halukkaita tähän niin kävisitte klikkaamassa tykkää painiketta TÄSTÄ linkistä ja pääsette mukaan! Luvassa olisi jotain itsetehtyä ja lämmintä keväisille ilmoille, siinä vähän vihjettä!


Mahtavaa sunnuntaita kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Red suites you sweetie!!

  www.meryswardrobe.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Toi arvonta juttu kuulostaa tosi hyvältä varmasti moni osallistuu, varsinkin jos on houkuttelevia palkintoja!

  ~Miitz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvä, ihanaa ja toivotaan että on mieluisia (:

   Poista
 3. ootpa kyl nätti! ja tykkään kans sikana sun tyylistäs<3 :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sofia <3 ihana kommentti!

   Poista