21. tammikuuta 2013

HAPPY MONDAY (:Yritin ottaa asukuvat siten, että noi olis päällä, mut ei tällä iholla! Kun saan ihoni vähän parempaan kuntoon, niin voin alkaa ottamaan asukuvat itseni päällä, ennen sitä en vain pysty!

Uudet pidennykset saapuivat perjantaina ja laitan kuvia kun saan jonkun ottamaan kuvat ennen ja jälkeen silleen kunnolla (: Ite yritin ottaa ja se on niin hankalaa ja niin kamalia kuvia, että ei!!!

Tänään oli lyhyt päivä, koulussa vaan 08.15-10.45 :D sitten oonkin kotona syönyt ja kuvannut noita, moneen eri kertaan ja erilailla! En tosiaan oo paljoo jaksanut istuuntua koneen ääreen ja alkaa kirjoittamaan, ei oo ees hirveesti ollut mitään asiaa.... paitsi, että mulle on iskenyt ihan hirvee tatuointi kuume (; okei, mun ongelma on se, että mä mietin sitä tarkkaan,  että en tee hetken mielijohteessa mitään! Ja aattelin, että jos vuoden lopussa vielä tuntuu siltä, ni otan sit 18v lahjaa tatskan! Vähän sellanen olis hieno! Haluisin käteen tai sit yläselkään jonkun pienen! Tai sit molempiin, en tiiä vielä... mulla on onneks vuosi aikaa miettiä ja voi olla, et tää meneekin ohi... tuskin!

Multa myös pyydettiin että alkaisin tekemään tälläsiä esittelen ostoksia/päivän asu/esittelen vaatteitani juttuja/postauksia! Ja eettelin sit vähän tälleen pikku hiljaan tekeen sellasia, jos vaan kiinnostusta teillä löytyy lukee niitä!

Mut nyt jätän turhan jaarittelun ja alottelen siivoomista, N kaato kokikset mun sänkyyn ja alan sitä nyt sit kerroksittain purkaan ja pesee kaikki päälliset mitkä lähtee irti! Ei siin mitää, vaihdoin just eilen illalla puhtaat petivaatteet ja nyt haen taas uudet...

6 kommenttia:

 1. Oi tuo lompakko on tosi hieno :o miunki pitäs itelleni ostaa uus kun nykynen vetelee viimesiään :D kolikot lentelee aina minne sattuu ku vetskari on rikki jne jne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: ja joo toi on niin tuttu tunne :D mulla oli kans tuo ongelma mut nyt ei sit enää oo :D

   Poista
 2. ihana toi lompakko ja toi pinkki neule! :-) ja tosi halpakin!

  http://o-something.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja juu heti ku näin hinnan ni oli jopa ihan pakko ostaa (;

   Poista
 3. hyviä löytöjä! :-) ..Kiva blogi muutenkin, tykkäsin !

  ♥: http://mimi-perfectly-imperfect.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan piristävä kommentti, kiitos paljon <3

   Poista