28. joulukuuta 2012

PIRISTYSTÄ PÄIVÄÄN

Juupelis juu... tää päivä meni siinä samassa missä eilinen ja toissapäivänen ja.... eli vain oleillessa! Puoleenpäivään saakka oleiltiin yöasussa (parasta mitä lomalla saa tehdä ;D) ja tosiaa sen verran vaatteita sai laitettua, että pihalle mentiin N:n kanssa ja tosiaan N:n ensimmäinen lumiukko tehtiin! Oon viimeks tehnyt sellasen joskus alaasteella viimeks, en ees muista!
 
Lähdössä pihalle!
 
Tällänen siitä sit tuli... laitettiin myös vähän rekvisiittaa sille ;D 
Nyt on kyllä pakko hieman hehkuttaa siitä ihmisestä jolla on ihana ja mahtava blogi ja joka osaa piristää kommenteillaan ihan kenen tahansa ihmisen päivää! Tällä ihanaisella on tänään tasan 1kk sitten syntynyt poika ja hänellä on ihana mies! Ihana Karoliina <3
 
 
Oli pakko erottaa toi linkki erikseen, että te mahdollisimman moni kävisitte vilasemassa ihanaa pikkumiestä ja ihanaa naista, joka osaa piristää ja jolla on yksi maailman ihanimmista blogeista <3 Kiitos vielä vastauksistasi mun kommentteihin, ne aina niin piristää (:
 
Huomenna olis sitten tarkotus suunnata nyrpisteleen naamaa ihmisille, jotka tekevät sitä samaa mulle... meinaan alennusmyynteihin... saa nähdä kauanko jaksan niissä kaupoissa pyöriä vai täytyykö vaan suorinta tietä suunnata syömään ja moikkaamaan tuttuja?
 
Mahtavaa viikonloppua kaikille <3  


4 kommenttia: