10. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI LUUKKU 8: JOULUTAPAHTUMA

Tullut taas joku tympee ja tylsä tauko ja tosiaan 2 päivän postaukset jäi tekemättä noiden lauantaina olleiden markkinoiden takia! Tampereen Näsinpalatsissa siis oltiin joulutapahtumassa ja ihan mahtavaa oli! Nykyään en tunne itseäni kauhean ulkopuoliseksi kun äiti tapaa sisustus ystäviään, sillä tunnen heitä nimeltä ja tiedän heistä jotain, joistain enemmän, joistain vain nimen, anyways!

8.12.12 oltiin siis siellä Tampereella ja siellä menikin aamusta saakka ihan iltaan! Aamulla lähdettiin pakatun auton kanssa Tamperetta kohden  9 aikaa aamulla (herääminen tuntia aikaisemmin), juu siis ei tuo herääminen 8 aikaa olisi tuntunut missään mutta se huonosti nukuttu yö, johon sisältyi: klo 23.00 sänkyyn yrittää nukkumaan N:n kanssa, klo 01.00 alat nukkua vasta kunnolla sen yskimisen jälkeen, klo 03.00 heräät, kurkkua kuivaa, yskittää niin että N melkein heräs, lähen alas ja jään sinne nukkumaan sohvalle, klo 04.15 saat taas unta ja nukut klo 08.00 jolloin äiti herättää! Oli yöllä aika tokkurainen olo kun oli vetänyt vasta sen pari tuntia, ikinä ei oo meinaa mulla noin kamaalaa valvottavaa yötä ollut... huh, mutta siitäkin selvittiin! MUTTA palataan takas asiaan... Tampereelle saavuttiin matkalla olleista pikku ongelmista huolimatta n. 10 aikaa ja siitä sitten suoraan purkamaan ja laittamaan omaa osastoa kuntoon! Tapahtuma alkoi klo 12 ja loppui klo 19! Pakattiin sitten auto ja ruokapaikan kautta kotiin! Kotona oltiin 21.30!  Jalat oli vähän poikki ja joka paikkaa särki, mutta kivaa oli ja paljon tuttuja näki :) Myön hese ja mäkki ruuilla pärjääminen koko päivän oli mulle uutta ;D


N karkkipussilla sunnuntai iltana ;)

Kissa nukkui piilossa, ikinä saanut siitä näin ihanaa kuvaa... voi toista (:
 
Ja tosiaan nyt 10.12.12 klo 0.26 tämä tyttö laittaa koneen kiinni ja jatkaa puuttuvan 9 päivän ja tulevan 10 päivän kanssa sitten ens iltana! Ja miksi tämä päivä erityinen: tänään siis vuosia tälle neidille 17!! Eli onneksi olkoon minä ;D
 
Eli tämä päivä sitten kun se kunnolla aamulla alkaa niin menee juhla humussa, eli kotona puoliksi kipeenä, toiset menee töihin ja kouluun, minä jään kotiin sairastamaan koulusta muutenkin vapaaksi saatua maanantaita ja illalla varmaan ehkä kai jos tulee muutama sukulainen käymään.... Mutta ehkä sit viikonloppuna vois keksii jotain kreisiä ;D siis huom ehkä!
 
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille (: 


2 kommenttia:

 1. Kiva tämmönen joulukalenteri-juttu täällä blogissa! :)

  ♥: marriy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkäsin tosi paljon ku näin tän jutun ja oli heti pakko kyllä tehä, varsinkin kun blogini ensimmäinen joulu (:

   Poista