17. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI LUUKKU 17: VIIMEISTÄ VIEDÄÄN

Meinaan viimeinen viikko on alkanut ennen lomaa, viimeistä siis viedään! Tänään piti mennä ostoksille kun koulusta oli vapaa päivä mutta suunnitelmat muutti ne tiistaille, no ei hätää! Tiistaina siis ellen koneelle kerkiä ni jää postaus tekemättä! Mietin myös noita muitakin päiviä, sillä kokeita joihin on pakko lukea olisi tiistaina, keskiviikkona ja torstaina! Kursseista kun pitäs päästä läpi! Mutta pikaiset postaukset voin tulla tekemään puhelimella aina kun hetki liikenee mutta kuvia ei valitettavasti sillon saatavilla ja itse en tykkää tehdä postauksia joissa ei oo kuvia, ne on niin tönkköjä!

Kokeisiin lukua yöllä! Tosiaan tajusinkin niistä jotain, kun silmät meinas mennä koko ajan kiinni! Tosta alemmasta kuvasta voi ikkunan kautta huomata, että tosiaan oli yö kun tota paperikasaa on luettu läpi yhä uudelleen ja uudelleen! 
Mutta jos palataan asiaan, eli tosiaan perjantaina on viimenen päivä koulua ja sit 2 viikon loma! Tällä viikolla olis tiedossa kokeisiin lukua, joululahjojen ostoa, lahjojen paketointia ja postituksia,koulutehtävien tekemistä ja viimeiset aamu klo. 6.30 herätykset (: tooosi kivaa! Vaikka moni muu herääkin aikasemmin ku minä mut mulle toi on aikasta varainkin kun en oo mikää aamuihminen (: Tosiaan tänää olin vapaa päivänä koulussa tekemässä rästissä olleen kokeen, mutta nyt sekin on alta pois! Keväällä pitäs suorittaa opettaja P:n koe ja 2 matikan koetta, jääneet rästiin viime keväältä! Tosiaan niistä sain tietää vasta nyt syksyllä kun ne ilmestyivät wilmaan! No mulla on suunnitelma miten ne suoritan ni eiköhän ne hoidu kuntoon!

Tänään sai olla aamun tälläsissä vaatteissa, tuli vähän treenattuakin... mut sit pitikin vaihtaa vaatteet ja suunnata koululle koetta tekeen!

Mutta nyt tänään huomasin mitä ihmiset tarkottaa stressillä joulun alla ja koulun loppumisen myötä!!! Äsken makasin sohvalla 2 minuuttia tuijottaen kattoa ja tajusin, että joka paikkaa särkee ja ei oikein osaa rentoutua, koko ajan mielessä vaan että pitää ostaa vielä jotain, kaapit pitäs siivota ennen joulua, kouluhommat yms yms yms... mutta tätä ei onneks kestä kuin korkeintaan tämä viikko! Huomenna kuitenkin helpottaa tuo lahja stressi kun pääsee ne ostamaan ja eiköhän tuo koulu stressi helpota sit viimestään perjantaina ;)

Tänään myös sain ihana paketin postissa! Mun yks maailman parhaista kavereista lähetti mulle joulukortin, ihanan kirjeen ja ihanan lahjan <3 Ensimmäistä kertaa elämässäni itkin onnesta sitä kirjettä lukiessa! Mulla on ihana ystävä <3

Tällänen koru tuli postissa, ihana <3 Kaverilla siis toinen puoli!

Mutta nyt lopetan tän turhan jaarittelun! Täytyy nyt kattoo, että tuunko sit kirjottaa jouluaattona teille viimeset kuulumiset, koska nyt tän blogin kirjoittaminenkin tuottaa stressiä kun pitäs kuvata ja kirjottaa ja sitä tätä tota! Joten nyt täytyy taas miettiä keinoja hellittää tätä oloa!

Ihanaa viikon jatkoa kaikille! Älkää ottako stressiä ;)<3

2 kommenttia:

  1. Jeee mun antama koru on päässy tänne<3<3<3<33333 Kiva jos tykkäät ;)!! Hyvää joulua, meiän TÄYTYY nähä joskus!! tulevaisuudessa :P!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tottakai se on täällä ihanuus <3 ja aivan varmasti nähää! siitä pidetään kiinni (:

      Poista