16. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI LUUKKU 16: MINUN "TREENAAMINEN" JA "LIIKUNTA"

Nii joo miks noi on nois heittomerkeissä???
No siks, että tätä mun treenaamista harrastan ihan kotona, aikaseksi kun en oo vielä saanut mentyä mihkään muualle! Mulla on jo monta vuotta ollut tarve päästä salille, mutta koskaan en oo mennyt ja aina mietin, että mistä saan rahat kuukausikortteihin ja muihin! Äidiltä kun koko ajan viitti rahaakaan pyytää ja työt ollu vähän hakusessa kun ei paikkaa ooo... Mutta nyt sit tosiaan otin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että kun vuosi vaihtuu, minä hankin salikortin jota monta vuotta pitänyt hakea ja tosiaan yllätys yllätys Pepin kanssa pitäs kai sinne salillekkin mennä! Ainakin näin me puhuttiin (ja jossain postauksessa siitä mainitsinkin)... Näin kun kohta tehdään uudenvuoden lupauksia niin niitä vois tehdä jo etukäteen valmiiks ja mulle varsinkin sellasia realistisia jotka varmasti voin toteuttaa!
Kotona siis tosiaan en paljoo pysty tekeen mitään, mut ehkä ne mitä voin on vatsat ja kädet! Teen myös sit kaikkee muutakin, kuten se kuuluisa lankku asento ja kaikkee tällästä! Teen yleensä 30-50 vatsaa ja 10 punnerrusta! Noi punnerrukset jätän välillä tekemättä, kädet on oikeesti tosi heikot ja noi 10 tuntuu pahalta ;D Yleensä korvaan noi punnerrukset täyttämällä kaksi 0,5 litran pulloa täyteen vettä, niillä treenaaminen on helppoo ja kivaa! Yleensä nostelen pullo kädessä kättä kohti kattoo 100 kertaa, ensin toisella kädellä ja sit toisella! Yleensä teen tuon 100 siten, että oikeella 50, vasemmalla 50 ja sit uudestaan! Tän käsien treenaamis ohjeen löysin cosmopolitanista (kyseinen lehti ilmestyi tuossa syksyn alussa, lehdessä oli haastattelu Khloe Kardashianista, itsellä tuo lehti hukassa) Mut vatsoja menee helposti, saatan tehdä päivässä 100 tai enemmän (en tietenkään yhteen putkeen)! Yleensä teen sen 50-70 kerralla ja sit jotain muuta! Muuten kipeytyy liikaa ja seuraavana päivänä ei voi/pysty tekemään!
Juoksemista en jaksa harrastaa, mua on vaikee saada lenkille yksin!!! Ja ei mulla taida olla ees vaatteita/kenkiä sellaiseen! 
Näin joulun alla on hyvä alkaa alottaan jotain kun kohta on loma, niin tulee alotettua se säännöllisesti ja sit sitä vaan jatkaa vaikka koulukin alkaa! 
Laitoin tonne väliin sellasia kuvia mitä yleensä mä teen! Ja mulla on viel se kuuluisa, et teen joitain samalla kun katon telkkaria kun sellanen on omassa huoneessa ;D

Meilläkin on varastossa tuollainen pallo, kukaan ei ole sitä sieltä ottanut ja minä sen sieltä vahingossa löysinkin muutamia päiviä sitten! Pitäisi varmaan käydä hakemassa ja pistää ilmaa niin saa senkin käyttöön... se on hyödyllinen (:Ihanaa sunnuntaita kaikille! Tästä kun pääsen tuuraamasta äitiä tunnin päästä, lupaan hakea sen pallon tuolta varastosta ja laittaa siihen ilmaa ;D En oo tänään vielä kuvannut yhtään, joten kuvia ei ole! Huominen taitaa mennä kans tuolla kaupingissa pyörimiseen!

Ps. Vaikka tämä blogi vähän temppuileekin, niin lukijoita on jo 20! Mikä tarkoittaa sitä lupaamaani arvontaa! Mutta toteutan sen tuossa joulunjälkeen! Mutta tulossa siis on (:

4 kommenttia:

 1. aika hyvä uuenvuoden lupaus! itehä en oo ees muistanu koko lupaus juttua. Mut se on kyl totta et sit ku sulla on se salikortti nii kyllä siel salilla kuluu sitä aikaa. Meilläpäin maksaa sellanen yhdistelmä millä voi käyä iha vapaasti tai niis ohjatuissa, nii maksaa tääl kk sen 40€ :( ja siks ku se on nii kallis nii on jääny parit kuukaudet välistä. pidähä lupauksest kiinni ;) se on tosi hyvä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: ja todellakin yritän pitää kiinni siitä, muutenki istun kotona niin paljon että pakko päästä johonkin (: ja kropalle tekee hyvää mennä... Mutta juu nuo korttien hinnat on tosi kalliita mutta ehkä sitä raaskii muutaman kerran edes kokeilla ja kattoo onko sittenkään oma paikka!

   Poista
 2. kiva postaus! :) ja ihana blogi sulla muutenkin <3! oli pakko jäädä lukemaan useampikin postaus :3

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3 ihanaa!! Saa lukea useampiakin jos kiinnostaa (;

   Poista