14. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI LUUKKU 14: MITÄ TOIVON TULEVALTA VUODELTA

Pieni avautuminen tähän väliin: mua ärsyttää tällä hetkellä mun yks ainoo ystävä, eikä se ees tiedä et se ärsyttää mua! Ei se silleen oo enää mulle läheinen, joskus lapsena kun tutustuttu niin se tuli tosi läheiseks ja tosiaan oli viel pitkää, mut jotain tapahtui... nykyään mulla vaan on sellanen olo, et sille on ihan se ja sama onko mua olemassa ja no joo... ei enempää huonoo... lähinnä vaan se, et miten tollasen ihmisen saa unohdettua? vaikee varmaa kokonaan kun molempien vanhemmat on tekemisissä ja tosi hyvissä väleissä, me nuoret ei! Miten sen sais unohdettuu?? :/
 
Mutta sit niihin ilosiin aiheisiin :D
 
Niin no, mä aattelin kirjottaa listan uudeksvuodeks, että mitä lupaan tehä ens vuonna ja mitä jätän tekemättä! Luen sen sit kun vuosi vaihtuu :D no ei vaa :D tai mistä sitä tietää mitä keksin :D

 
Mä toivon ens vuonna paljon hyvää tai siis kun tää vuosi on mennyt vähän kaikkee murehtiessa ja tää syksy varsinkin menny ihan penkin alle, vaikka ei kaikista siltä aina näytäkkään! Toivon tosiaan, että ens vuonna osaan nauttia pienistä ilon hetkistä enemmän ja jätän turhan murehtimisen!
 
 
Toivon, että koulu menis hyvin keväällä ja sit taas syksyllä, toivon, että tän vuoden rästit saan hoidettua ja saan alottaa 3 vuoden sit syksyllä ihan puhtaalta pöydältä! Toivon, että sillon ei tarvitse pohtia kauheasti sitä, että valmistuuko ajallaan, nyt kun joutuu! Toivon siis hyvää koulumenestystä!
 
 
Toivon, että meidän perhe pysyy kasassa ja eletään onnellisesti! Toivon myös kaikille sukulaisille, tuttaville, ystäville ja ihan vaan tuntemattomille ihanaa ja turvallista vuotta! Koskaan kun ei tiedä mitä tapahtuu!  Toivon myös, että tulis käytyä mummin haudalla useammin eli moikkaamassa mummia useammin!
 
 
Toivon, että saisin kesätöitä että saisin koulun vapaastivalittavia suoritettua ja pääsisin valmistumaan aikasemmin ja taattua ajallaan valmistumisen! Toivon tosiaan todella hartaasti kesätyöpaikkaa, muutenkaan jaksa koko lomaa kotona istua!
 
 
Toivon, että säilytän kaikki nykyiset ystäväni ja ehkä olisi kiva saada uusiakin! Toivon, että osaisin irtaantua huonoista tai muuten vain elämäni pilaavista henkilöistä ja ottaa oikean elämän asenteen!
 
 
Tuntuu hassulta toivoa tässä vaiheessa, mutta toivon myös että pääsen hyvin suorittamaan autokoulua kun sen aika tulee! Toivon myös että pääsen onnellisesti vuoden lopussa täyttämään 18v!
 
 
En osaa toivoa oikeen, se on tälleen äkkiseltään tosi tosi vaikeeta, mutta eiköhän tossa ollut ne tärkeimmät! Onhan niitä aina vaikka mitä, mutta suurin osa on tosi turhia ;D Mulla varsinkin! Eilinen postaus jäi tekemättä ja voin sen toteuttaa myös muutenkin joulun jälkeen kun aiheena oli: meidän koti kuvina!
 
Millaisia toiveita muilla on? :)

 
 
Ihanaa viikonlopun alkua kaikille (: Tässä vielä biisi, jonka anonyymi linkkasi joululaulu postauksessa ja tämä on yks parhaista ja tän hetken lemppareista! Että kiitos sinä tuntematon vielä kerran :) 
 

2 kommenttia:

  1. hihii kiva että tykkäät tosta laulusta jonka linkkasin :) Tosi kiva seurata blogiasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oih, kiitos ihanasta kommentista <3

      Poista