23. joulukuuta 2012

BLOGI HILJENEE JOULUN VIETTOON

Mahtavaa joulua kaikille! Tätä blogia kirjoitetaan kannettavasta, jonka kansi sulkeutuu nyt joulun viettoon ja palailee uudenvuoden tienoilla taas kehiin!
 
 
Taisin tuossa joulukalenterin alussa yhdessä luukussa kirjoittaa meidän joulu perinteistä! Tosiaan monia asioita tuli mieleen nyt kun jouluaatto on huomenna!
 
Tänään ollaan siivottu ja laitettu viimeiset joulukoristeet ja se ihanainen kuusi paikoilleen ;) Ruuat ovat valmiina ja kinkku uunissa huomista varten... 
 
 
Jouluaatto aamuna mennään käymään haudoilla toivottelemassa meidän rakkaille joulut <3 Meidän joulu poikkee huomenna siitä, että pukki saapuu meille pitkästä aikaa (viimeksi käynyt meillä kun olin 2.luokalla ;D) ja tosiaan, ensimmäistä kertaa mulla ei oo mitään tietoo mitä saan huomenna, meinaan mun toivoman puhelimen oon jo saanut ja ne pidennykset saapuu postissa heti joulun jälkeen (pukki käyttää myös tätä ennen aikaista postia ja tätä postia mikä tulee jälkeenpäin ;D)
 
 
Meillä siis tänä jouluna näyttää tältä, joku jossakin postauksessa pyysikin kuvia meidän joulu kodista! Blogi siis hiljenee joulun viettoon, joten oikein mahtavaa joulua teille ihanille <3 pusut ja halit <3
 


9 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua sinnekin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa joulua sinnekin! :)

  VastaaPoista
 3. Voi onpa ihania kuvia :) Ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hyvää joulua myös sulle (:

   Poista
 4. Sulla on kyllä tosi paljon ihania ja tunnelmallisia kuvia täällä blogissa! :)

  VastaaPoista