27. joulukuuta 2012

KUULUMISIA

Arvatkaa raaskinko polttaa tota alhaalla kuvassa olevaa kynttilää?! No en! Se saaneen olla ny koristeena sen aikaa, et raaskii siihen liekin laittaa (: Sain sen lahjaa tuolta keskisuomesta, jonne pitäs varmaa soitella ja tosissaan suunnitella, että jos ensviikon viikonloppuna menis sinne viimesiä lomapäiviä viettää! Näkis kummipoikaa ja vois sen lahjan viedä samalla (: Täytyy kattoo... mun suunnitelmat on kaikki aina tyssännyt pelkkään ajatteluun ja pohdintaan... Tänäänkin piti mennä Tampereelle alemyynteihin ja muuten vaan hengailee... toisin kävi! Istunut koko päivän kotona ja jaksanut taas tehdä mitään muuta kun syödä!!
 
 
Mutta kannatti P:n ehdotuksesta tänään soittaa tollee äkkinäisesti
yhelle maailman tärkeimmälle kaverille, joka on kyllä mulle kun veli <3... piiiiristi taas päiväää toooosi paljon (:
 
Mutta nyt tää lastenhoitaja laittaa lapset syömää ja lähtee 3 jätkän kanssa kauppaan :D Mää muuten meinaan lupasin myös tänne blogin puolelle arvonnan kun 20 lukijaa on täynnä ja se on edelleen voimassa! Toteutan sen tuossa ensi vuoden puolella kun kerkeän siihen panostamaan kunnolla (: Eli heti alkuvuoden puolella kuitenkin!
 
 
 
pppppsssss.... JOS JOKU TIETÄÄ, PYSTYYKÖ JOISTAIN BLOGEISTA LOPETTAMAAN SEN ETTÄ LUKEE SITÄ, ELI KUN ON LIITTYNYT LUKIJAKSI, PÄÄSEEKÖ SIITÄ POIS??? TOIVOTTAVASTI YMMÄRSITTE MITÄ TARKOITAN!!4 kommenttia:

 1. Joo pystyy!:)Mee siihen bloggerin pääsivulle ja siinä lukee "Näytä Google-syötteenlukijassa", niin siinä vieressä on semmonen pallo-radas homma paina sitä ja sieltä sit pystyt asetuksista poistaan blogin:D Toivottavasti tajusit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu todellakin tajusin :D kiitos paljon (:

   Poista
 2. Vautsi, miten oot saanu noin paljon lukijoita :)?

  VastaaPoista
 3. apua en tosiaan tiedä, ollut myös mulle suuri yllätys ja oon tosi ilonen että ihmisiä kiinnostaa lukea mun jaaritteluja ;D

  VastaaPoista