29. marraskuuta 2012

PÄIVÄ 20 - TÄSSÄ KUUSSA

Päivä 20 - tässä kuussa  
Tää kuu on kyllä kaikista hankaluuksistaan huolimatta ollu aika ikimuistonen... toivon silti, että joulukuu olis vuoden paras kuukausi, onhan sillon kaikki vuoden parhaat jutut (joita kaikki venailee aina koko vuoden ;D)... tän kuukauden parhaita asioita oon yrittänyt tiivistää valokuvien avulla ja jokaisellahan on jokin merkitys/tarkoitus :) Aika lässy tästä varmaa tulee ku en oo tota kameraa kauheen ahkerasti käyttänyt (ja jos otan tänää kuvan, huomenna se on toosi tylsä ;D), mutta jos vaikka joulukuun pitäisin kameraa ahkerammin mukana ja kuvaisin kaikkee ihanaa ja teen sit vuoden lopulla samanlaisen (vähän kattavamman)
 
Kuukauteen mahtuu koulu ;D
Joulun odotusta!

Hilma!
Manta! (palas takas meille asusteleen)
(vas.) Niilo ja Sulo


Ja tietysti se tän kuun paras asia oli joulunavaus <3
 
Enää ois 11pv synttäreihin (tai 12pv jos se itse päivä lasketaan) ja oikeesti en malta oottaa! Ja ennen sitä olis vielä vaikka mitä! Maanantaina olis koulussa vähä 9-luokkalaisten perehdyttämistä ammattikoulun juttuihin ja sit lauantaina olis yhet markkinat ja ja ja... jotain kouluakin varmaa pitäs ohessa käydä ;D No ei vaa... tykkään opiskella tosi paljon, että en valita!
 
 
Mukavaa viikonlopun alkua te kaikki ihanat!
 
ps. kun tästä jaksan hankkia sen pikku joulu palkinnon niin laitan joulun alla tänne arvonnan... en kuitenkaan vielä kerkee lupaan mitään! Se on suunnittelu vaiheella ;)
 
pps. ihanasti tullut lukijoita lisää ja ihanaa kun käytte kattomassa/lukemassa näitä mun höpinöitä täällä <3 Muutama ihana ja todella hyvää postaus toive on tullut ja nekin aijon toteuttaa heti tän haasteen jälkeen! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti