26. marraskuuta 2012

PÄIVÄT 17 JA 18 + 5V SANKARI

Päivä 17 - mieleisin muistoni
 
Mikäköhän se voisi olla? Nooo kun mulla on varmaan niin monta ihanaa muistoa, että en osaa niistä kaikista päättää! Kauheen vaikee alkaa puurtamaan aiheesta kun ei oikeen oo sellasta yksittäistä, mistä kertoisin enemmän! Mulla on paljon muistoja mun kavereiden kanssa oleilusta, Tampere reissuista, päivä jolloin minusta tuli kummi-täti maailman ihanimmalle kummipojalle, muutoista ja muusta! En osaa eritellä, anteeksi nyt kaikille..
 
Kuva on googlesta haulla sydän
 Päivä 18 - mieleisin syntymäpäiväni
 
Tänään juuri viimeksi mietin, että pitäisikö tämä jättää joulun jälkeen ja kirjoittaa tuossa joulukuun alun jälkeen kun tulevat 17v synttärit on ohi (toivon niistä ikimuistoisia), että jos ne olis vaikka ne.... Mutta tähän mennessä ne ovat olleet 15v synttärit! Päivä oli perjantai! Aamulla herättyä näin pöydällä kirjekuoren jossa oli rahaa (vanhemmilta) ja että minulle maksettaisi mopo kortti kun sen suorittaisin (jota en sit koskaa saanukkaa/halunnut/koittanut)... Koulun kanssa mentiin ruokkiksella syömään läheiseen pizzeriaan ja vietettiin samalla pikkujouluja luokan kanssa! Sit koulun jälkee mun paras kaveri J tuli meille ja mentii koulun kentälle luistelee kunnes iskä soitti ja sano vaimonsa kaa tulevansa hakee mut ja P:n viettää mun synttäreitä! Mentiin keilaan ja oltiin sielläki klo 22 saakka ja siitä mentiin sit syömää ja oltiin kotona vasta puolen yön aikaa... onneks seuraava päivä oli lauantai ni sai nukkua pitkää! :) En unohda tota ihanaa päivää ikinä!!!!
 
Kuva googlen kuvahaulla kaatopaikka keilaus!

 

Mukavaa maanantaita kaikille :)
 
ps. meidän Niilon täyttää tänään 5v :) Pikku musta mökkäle juhlii synttäreitään siis tänää (ylhäällä kuva ;D)


2 kommenttia:

  1. Ompas ihana koira!:) Voisit laittaa enemmän joulusia kuvia tänne blogiin sitten kun teijän kivassa talossa on laitettu joulukoristeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan varmasti laitan, vielä ei olla paljoo laitettu mutta eiköhän tässä kun joulukuu vaihtuu niin ala tulemaan kuvia meidän joulusta ;) kiitos ideasta, nähä ovat hyviä ja kehittäviä :)

      Poista